2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی داشتن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 37 پست
الان خوندم که سوالت چیه خانومی نخ بخیه ای که برای زایمان طبیعی استفاده میکنن جذبیه و قانونی مشخص وا ...

اخه انگار زیر پوستم نخ ها هستن و سرنخ ها بیرونه

من عاشق شوهرمو نینیمم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خوندم که سوالت چیه خانومی نخ بخیه ای که برای زایمان طبیعی استفاده میکنن جذبیه و قانونی مشخص وا ...

میترسم حس میکنم دیگه هیچ وقت مثل قبل نمیشم.افسردگی گرفتم..

من عاشق شوهرمو نینیمم...
میترسم حس میکنم دیگه هیچ وقت مثل قبل نمیشم.افسردگی گرفتم..

نه خوب جوش بخوره مشکلی برای ظاهر پیش نمیاد

بعدم عزیزم خودت این حرفها رو که مث سابق تیستم و فلان و بهمان رو میگی شوهرت کم کم بهش القا میشه واقعا همینطوره

اونوقت آقاتون فکر میکنه فقط شما اینجوری

درک نمیکنه که اتفاقیه که برا همه خانومها میفته بارداری و زایمان یه سری تغیراتی برا هر خانومی داره

حالا مگه آقایون خودشون بی عیب و نقصن مث روز اول ازدواج میمونه سرتاپاشون که ما خانوما انقد به خودمون سخت میگیریم و نگران ظاهری هستیم که حتما پسندیده بشه

از من میشنوی هیچوقت نگو فلان شدم بهمان میشم اتفاقا هی از خودت تعریف کن و تلقین مثبت به شوهرت نه که تازه حساسش کنی بگه شلید راست میگه ها دیگه مث سابق تیس

شیفتگان پرواز را میل خزیدن نیست. "هلن کلر"
اخه انگار زیر پوستم نخ ها هستن و سرنخ ها بیرونه

مراحل جذبه داره جذب میشه 

فقط فراموش تکن به زخمهات نباید فشار بیاری

تا دوماه کامل نزدیکی ممنوع!

شیفتگان پرواز را میل خزیدن نیست. "هلن کلر"
نمیدونی روز چندم افتاد؟ الان خوبشده؟جاش معلوم نیست؟ رابطه دارین مثل قبل لدت میبری؟

یه ماهه فک کنم افتادن جاشم نمونده فکر کنم رابطه م بعد50روز شروع کردم اولش یکم سخته بعدش راحت تره