2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی داشتن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش میریزه، به من یه پماد داده بود میزدم برای ترمیم، بعد از دستشویی خشک میکردم با سشوار بعدم پمادو ...

اسم پماد چی بود؟

جاش مونده؟

بنطرت نسبت ب قبل اندامت تغیر کرده

من عاشق شوهرمو نینیمم...
خب منم۱۹روز زایمان کردم طبیعی. بخیه هام هنوز هستن نیوفتادن.بستکی داره دیگه مال هرکس زود میوفته بخیش ...

رنگ نخای توام سبز تیرس؟

عزیزم نینیه خودتم قدمش مبارک

من عاشق شوهرمو نینیمم...
اسم پماد چی بود؟ جاش مونده؟ بنطرت نسبت ب قبل اندامت تغیر کرده

یادم نیست عزیزم فقط میدونم گیاهی بود از دکترت بپرس،

نه اصلا

اصلا تغییر نکرده من همیشه میترسیدم ولی. ابدا تغییر نکرد

دنیام=شوهرم+دخترم  
خاطره زایمانتو ننوشتی؟حال و روزت چطوره؟

من خوبم الان..ولی خ زایمانم سخت بود..خیلیییی...طوریکه تصمیم داشتم برا دختر اقدام کنم پشیمون شدم و همین یدونه کافیه

من عاشق شوهرمو نینیمم...
یادم نیست عزیزم فقط میدونم گیاهی بود از دکترت بپرس، نه اصلا اصلا تغییر نکرده من همیشه میترسیدم ولی ...

بعده چن روز دوباره رابطه داشتین..البته ببخشیدددد.خ استرس گرفتم

من عاشق شوهرمو نینیمم...

الان خوندم که سوالت چیه

خانومی نخ بخیه ای که برای زایمان طبیعی استفاده میکنن جذبیه و قانونی مشخص واسه وقت افتادنش نیس متفاوته من خودم وقتی 15 روز بعذ از زایمان برای معاینه و کنترل رفتم پیش دکترم خاطرم هست هنوز بخیه ها کامل جذب نشده بودن دوتاشون که باز شده بودن همون ابتدا دکتر برای جوش خوردن پماد تجویز کرد برام

تا قبل از یه ماه شدن حتما میفتن نگران نباش فقط شستشو با آب گرم مرتبا و سشوار گرم فراموش نکن به بهبود زودتر زخمت کمک میکنه و مانع از عفونت میشه. رنگ نخ بخیه هم خاطرم نیس دقیق ولی خیلی مهم نیس خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد رنگ زخم خودت عوض میشه نه نخ . البته تا جایی که من میدونم

سوالی بود در خدمتم😊 

شیفتگان پرواز را میل خزیدن نیست. "هلن کلر"

سلام استارتر،جذبيه و بعضي قسمت ها كه خشك باشه ميفته،اما يه پيشنهاد دارم كه بهت قول ميدم هم سريع خوب شه هم عفونت نكنه،عنبرنسارا عاليه يه تيكه زغال و اتيش كن بذار تو لگن كوچيك عنبرنسارا رو پودر كن بريز روش بذار زير پات دامن بپوش،عاليه عاليه ،روزي سه بار تكرار كن زود بخيه جوش ميخوره