2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=64296909]ولی اینکارو کردن و کسی که باعث شد بچه ام بيفته برادر شوهرم بود لگد زد تو شکم و کمرم[/QUOTEخاک تو سرش چیکار به تو داشت

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
[QUOTE=64296909]ولی اینکارو کردن و کسی که باعث شد بچه ام بيفته برادر شوهرم بود لگد زد تو شکم و کمرم[ ...

نمیدونم من اصلا حرفی نزده اما نمیدونم چرا با من درگیر شد

بهشون گفتی بخاطر دعوا بچه ات سقط شد

آره اما اصلا براشون مهم نبود دلم از این میسوزه این وسط من داغون شدم بچه ام رفت و اونها طلبکارن.دلم میخواد خودمو بکشم و تا الان فقط به خاطر بچه هام هیچ کاری نکردم همش میترسم از اینکه بلائی سرم بیارن ترس داره دیوونم میکنه

اونم باهاشون درگیر شد چند روز اول همش دنبال برادرش بود تا باهاش درگیر بشه اما مامانم کلی قسمش داد که ...

اصن نميتونم درك كنم با اين كه اين همه صدمه ديدى بچت سقط شد چرا شكايت نكردى ؟

خانوادت چرا اونوقت جلوت رو گرفتن نوشون رو كشتن ديگه بايد چى ميشد كه شكايت بكنيد ؟؟

اصن نميتونم درك كنم با اين كه اين همه صدمه ديدى بچت سقط شد چرا شكايت نكردى ؟ خانوادت چرا اونوقت جلو ...

پدرم این وسط بهم میگه چرا دوباره باردار شدی به کسی نگو که باردار بودی بهمون میخندن

آره اما اصلا براشون مهم نبود دلم از این میسوزه این وسط من داغون شدم بچه ام رفت و اونها طلبکارن.دلم م ...

هيچ غلطى نميتونن بكنن شما برو شكايت كن بعدم بهشون بگو از اين لحظه ببعد هر اتفاقى واسم بيفته خار به پام بره مقصرش شما هستيد اونا خودشون قانون رو ميدونن فاصله ميگيرن

انگار میترسن از اینکه من حرف جدایی رو پیش بکشم و بخوام برگردم خونه پدرم مادرم کلی سفارشم میکنه که هوای شوهرت و داشته باش که بخاطر تو حاضر شده از خانواده اش جدا بشه.