2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا زیاد از خونه بیرون نمیرم میترسم. تو ذهنم هزارتا سواله من و همسرم وقتی ازدواج کردیم با اینکه هیچی نداشتیم جاریم تو چشمم میگفت حاضرم شوهرم گدا باشه ولی یکم احساس داشته باشه خدارو شکر الان هیچی ازشون کم نداریم از لحاظ مالی شوهرمم خیلی دوستم داره خیلی ناراحته و خیلی سر خورده بخاطر اتفاقات اخیر ولی چیکار  میشه کرد هیچی

عزیزمم خب ببین تو میدونی شوهرت دوستت داره و تو فقط فکر خودت و شوهرت و بچه ات باش اصلا فکر گذشته رو ن ...

خیلی سخته ولی الان فقط یه معجزه میخوام میخوام جواب کاری که با من کردنو از خدا بگیرن این انتظارش کشنده است و ترس تو دلم و غرور داغون شده ام خیلی بده خیلی بد

خیلی سخته ولی الان فقط یه معجزه میخوام میخوام جواب کاری که با من کردنو از خدا بگیرن این انتظارش کشند ...

عزیزم صبور باش خدا خودش حواسش هست چجوری بزاره تو کاسشون فقط فکرت خوشبختی خودت باش نذار شوهرت ازت ناامید بشه همیشه روحیه تو شاد نگه دارو توهم به اینده فکر کن و ناراحت نباش خدا خودش جوابشونو میده مطمئن باش