2777
2789
عنوان

اجاره خونه

210 بازدید | 15 پست

سلام .بچه ها خونه اي كه الان هستيم ٦٤متره دو خوابه الان رفتيم ي جايي رو ديديم تو ي مجتمع ٥٠واحدي البته دو تا ٥٠واحدي ديگه هم داره ..حالا خونش ٦٧متره سالنش بزرگه ولي متاسفانه ي خوابه اونم خيلي كوچيكه من حساب كردم تخت خودمون رو باز كنم با ميز توالت و دو تا كمد پسرم (تختش رو ديگه باز نكنم .)كاملا همشون به هم ميچسبه يعني اصلا راه واسه راه رفتن نداره 

ولي بخاطر خوش ساخت بودنش خوشم مياد حالا دو دلم كه چيكار كنم شما باشيد عوض ميكنيد ؟؟

اتاق خواب مهم تره

دست و پات باز  باشه حال كوچيك باشه دردش خوردني تره

با دوتا پسر خيلي سخته تو يه اتاق 

به روابط خودت و همسرتم لطمه ميزنه ببخشيد واضح گفتم ولي ديدم ك ميگم خيلي مساله مهميه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه..اتاق باید بزرگ باشه 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

اگه تخت خودتونم باز نکنی بهتر میشه

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
اگه تخت خودتونم باز نکنی بهتر میشه

نه نميشه باز نكنم اولا دوست دارم تختم باشه بعدش بازش نكنم جا ندارم بذارم انباريش هم كوچيكه اونقدري جا نداره كه تخت هم بدارم انباري

اگه خیییلی اهل مهمون هستی خب سالن بزرگ خوبه اگه نه کلا سالی انگشت شمار دعوتی داری اتاق خواب مهمه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اگه خیییلی اهل مهمون هستی خب سالن بزرگ خوبه اگه نه کلا سالی انگشت شمار دعوتی داری اتاق خواب مهمه

نه سالي ي بار يا دوبار مهمون داشته باشم اونقدرا مهمون نمياد خونم ..ولي خوب خانواده شوهرم شهرستانن ميان شب خوب ميمونن بايد اتاق خواب داشته باشم

نمیدونم والا هر طور خودت دوست داری

منم خابم کوچیکه تخت و کمد دخترمو جمع کردم

خودمم تختمو چند سال پیش رد کردم رفت جام بیشتره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤