2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امسال چند روز مونده به تولد پسرم همه خانواده همسرم رو دعوت کردم و اونا هم گله کردن که چرا مهمونی رو همون روز تولد نگرفتی منم گفتم بخدا گفتم زحمت نیوفتین ، خلاصه که هفته بعدش واسع ناراحت نشن شام و کیک و میوه  از بیرون گرفتم رفتیم خونه مامان همسرم و از روز قبل بهشون اطلاع دادم همه دور هم جمع شدیم .. عزیزم هرچی بی توقع تر باشه آدم بهتره بخدا .. من واقعا ازشون توقع ندارم .. 

من امسال چند روز مونده به تولد پسرم همه خانواده همسرم رو دعوت کردم و اونا هم گله کردن که چرا مهمونی ...

توقع کادو ندارم واسه پسرم ناراحت شدم که چه مامان بزرگی داره

عزیزم ناراحت نشو تو هم از این به بعد نکن البته اگه اونا بی منظور و ندانسته کردن قضیه فرق میکنه منم تولد 1 سالگی دخترم و خیلی تدارک دیدم کل وسایل خونه رو جمع کردم واسه تعداد همه حتی بچه نوزاد و چند تا اضافه صندلی های خیلی شیک کرایه کردم بستنی کباب میوه کیک شیرینی شربت خیلی چیزها فیلمبردار و نورپردازی و باند دی جی اما نصف مهمان ها نیومد انگاری خیلی خالی بود با اینکه تعدادمان خوب بود اما چون یه سری نیومد ن صندلی های خالی بد جلوه میداد کلی وسایل موند که همه با خودشون بردن سال 95 ،3 میلیون یا بیشتر دقیقا یادم نیست هزینه کردم اگه میدونستم نمیان اون سریا  وسایل نصف میشد شاید میشد 2 میلیون بماند اونایی هم که اومدن کادو نیاوردن که به درد بخوره ....

میخواستم هر سال براش تولد بزرگ بگیرم اما دیدم بعضی فامیل ها جنبه شو ندارن الان که 3 سالشه اون دوتا تولدش و معمولی تر گرفتم شام و این چیزا ولی میبرم آتلیه عکسهای امسالش که محشر شد شما هم خودتون خوش باشید از طرف من تولدش مبارک ایشالله دامادش کنی و تولد 120 سالگیش.....

توقع کادو ندارم واسه پسرم ناراحت شدم که چه مامان بزرگی داره

عزیزم اگه واسه شما مهم نباشه بچه های شما هم با عزت نفس بزرگ میشن .. حالا جالبش اینجاست که پدر و مادرم قبل تولد شب نشینی اومدن و کادو تولد پسرم رو دادن .. بخدا اصاااااا واسم مهم نیس حتی اگه خانواده خودمم یادشون نمونه .. باز واسه خانواده خودمم ، شام و کیک و میوه گرفتیم و رفتیم خونشون .. دوس دارم بچه هام همه رو دوس داشته باشن ، فقط محبت رو از منو پدرشون بخوان .. 

عزیزم ناراحت نشو تو هم از این به بعد نکن البته اگه اونا بی منظور و ندانسته کردن قضیه فرق میکنه منم ت ...

مرسی عزیزم ما تا ۱۲ شب گوشمون به ایفون بود که الان میان نیومدن ۳ تایی جشن گرفتیم💞💞💞💞

مرسی عزیزم ما تا ۱۲ شب گوشمون به ایفون بود که الان میان نیومدن ۳ تایی جشن گرفتیم💞💞💞💞

خیلی هم بهتر سه تایی من که خیلی دوست دارم مثلا امشب میخوام واسه روز دختر براش جشن بگیرم یه قبیله میان انقدر دلم میخواد سه تایی یه جشن بگیریم چه تولد من شوهرم دخترم روز دختر سالگرد عقد سالگرد ازدواج همه چی میان جدیدا سالگرد ازدواج و تکی میگیریم که بازم اونا شاکی میشن البته چون با مادر شوهرم اینا تو یه حیاطیم عموش هم همسایمون پدربزرگ و مادر بزرگش هم همسایه هستن .....