2777
2789
عنوان

خوشگلا و خوشتیپا....

288 بازدید | 32 پست

سلاااامممم به همه

من اومدم از تون کمک بخوام

راستش احتمالا تا سه ماه بعد مراسم خواهرم باشه

میخوام کمکم کنید چطور میتونم لاغربشم؟؟

اضافه وزنمم زیاده 

میخوام حداقل خیلی جمع تر بشم نسبت به الانم

کمکم کنید توروخدا

مرسیییی

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهی نیست به این زودی همینجوری چاق و تپلی میمونی😁😋

بالاخره یکم که جمع و جور تر میشم

سه ماه وقت کمی نیست

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

عزیزم سه ماه کم نیست برنجت رو‌کم کن و شیرینی و سیب زمیبی رو قطع کن حداقل ماهی دو کیلو‌کم میکنی و در کل میشه شش کیلو و‌کم نیست و اگه رعایت کنی این حداقل مقداره

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
قرص فلوردو بخور شکم و پهلو رو اب میکنه حلقه هم بزن کالری هم کمتر از۱۰۰۰تا مصرف کن

قرصش عوارض نداره؟؟شمامصرف کردی؟

من  چن سال پیش با پیاده روی چن کیلو وزن کم کردم  اونم تو دوماه

غذامو خیلی کمتر کردم ن اینک چیزیو نخورم

صبحونه خیلی میخوردم و ناهار و شام کم

تو طول روز حداقل چن ساعت پشت سرهم پیاده روی میکردم اونم تند ن قدم زدن ک خونه میرسیدم همه بدنم خیس بود

تو طول روزم اب زیاد بخور 

آره عزیــزم 😏 حــق بــا  توعـــه 👎   
همين امروز كلاس trxثبت نام كن براي عروسي هم يه گن و سوتين خوب بخر

شهرمون کوچیکه فکر نکنم کلاسای پبشرفته ای داشته باشه

ایروبیک چطوره؟؟