2777
2789
عنوان

خوشگلا و خوشتیپا....

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 32 پست
قرصش عوارض نداره؟؟شمامصرف کردی؟

اره من مصرف کردم تو ۱۰روز شکمم کامل جمع شد البته ۳کیلو اضافه وزن داشتم.اصلا عوارض نداره حتی معده درد نگرفتم عطاری تضمینی بهم داد اشتهامم خیلی کم کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای فکر کردن به راه های الکی مثل قرص برو ورزش کن و رژیم بگیر راه دیگه نداره

خب منم ازتون کمک خواستم بهم یه رژیم و رشته ورزشی معرفی کنین عزیزم

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
شهرمون کوچیکه فکر نکنم کلاسای پبشرفته ای داشته باشه ایروبیک چطوره؟؟

تو ٣ماه با ايروبيك لاغر نميشي

دكتر تغذيه هم ميتوني بري بهت چربي سوز بده خواهرم تو ٣ماه ١٨كيلو كم كرد با رژيم و قرص ولي ورزش نكرد

البته بعد ٤ماه بيشترش برگشت

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

برو باشگاه از مربی بدنسازی بخواه برنامه فشرده بده بهت

کربوهیدرات و نشاسته رو کم کم به صفر برسون روزای اولش فقط سخته از روز پنجم ب بعد خودت اصلا میلت نمیکشه نون و برنج بخوری

من تابستون پارسال تو ۲۷ روز با ورزش و رژیم ۱۲ کیلو کم کردم الانم تو رژیمم ۱۲ کیلوی دیگه تو دوماه کم کنم حسابی خوشتیب کنم 😊

مرسی از راهنمایی هاتون همه اینکارا رو میکنم انشالله جواب بده

اخه یه دونه خواهردارم فقط خخخخ باید بترکونم عروسیش برادرم ک ندارم خخح

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
برو باشگاه از مربی بدنسازی بخواه برنامه فشرده بده بهت کربوهیدرات و نشاسته رو کم کم به صفر برسون روز ...

واااییی خیلی خوبه انشالله به وزن دلخواهت برسی

عزیزم ما داریم کالری شماری میکنیم با چندتا از بچه هاخواستی ادرس تاپیک برات بزارم

ممنون میشم عزیزم

ترازو آشپزخونمون خراب شده هنوز وقت نکردم بخرم

من یه رژیم دارم خودم فقط یه روز گرفتم ولی خ خوب بود تا سه روز نوشته بود ۵ کیلو کم میشه..

روز اول-صبحانه یه سیب زمینی پخته بدون نمک،یه فنجان ماست کم چرب..

نهار دو سیب زمینی با همون ماست

شام ۲ فنجان ماست....

روز دومم

صبحانه-یه فنجان ماست

نهار مثله روز قبل

شام-۱ سیب زمینی یه فنجون ماست

.........

روز سوممم-

صبحانه-۱ سیب زمینی

نهار -منو صبحانه همون روز +یه فنجون ماست کم چرب

شامم-یه فنجان ماست

من خودمم تنبلی کردممم😭😢😢

ولی از فردا شروع میکنم....

من یه رژیم دارم خودم فقط یه روز گرفتم ولی خ خوب بود تا سه روز نوشته بود ۵ کیلو کم میشه.. روز اول-صب ...

این جور رژیما زودی برمیگرده اجی

منم امتحان کردم رژیمای سریع سریعم برمیگرده

ممنون میشم عزیزم ترازو آشپزخونمون خراب شده هنوز وقت نکردم بخرم

عزیزم ترازو نیاز نیست برنامه مانکن بیشتر با قاشق و اینا اندازه داره 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1918625/پیش-ب-سوی-خوش-هیکلی

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗