2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هزینه برات مهم نیست برو دکتر داور منش. معاون دانشکده دندون پزشکیه مطبش هم تو قصرالدشت بغل برج تجارت جهانی هست. تو شیراز نفر دوم هست. البته یکم کند کار میکنه چون خیلی با دقت کار میکنه و از اون طرف اگر برای همون دندونت که خودش روش کار کرده مشکلی پیش بیاد برات رایگان دوباره درستش میکنه

واقعا راسته که شما خیلی بیحال وتنبل وهمیشه خسته اید؟ علتش چیه؟

نه عزیز. اینارو برا شیرازیا در اوردن. چون تو شیراز هوای فروردین و اردیبهشت یه جوری هست که ادم خوابش میگیره، مخصوصا شیرازیا تو این 2، 3ماه از سال دوغ زیاد میخورن و بدتر میشن. ولی شیرازیا مثل بقیه مردم ایران کار میکنن و فعالیت دارن

دریاچه نمک که خیلی وقته خشک شده گلم. اینا همش الکیه

نه  درسته با دلایل کاملا علمی آزمایش شده.من یه مقاله خوندم یه گروه اسپانیایی تحقیق کردن، مشابه شیراز هم یه شهر کوچیک توی فرانسه هست دریاچه نمک داره همین وضعیتم. از نکن های دریاچه متصاعد میشه نه از آب

خدایا سپاسگزارم
نه  درسته با دلایل کاملا علمی آزمایش شده.من یه مقاله خوندم یه گروه اسپانیایی تحقیق کردن، مشابه ...

والا ما تو دریاچه نمک جز فاضلاب هیچ چیز دیگه ای ندیدیم. فقط الکی اسمش رو گذاشتن دریاچه نمک. بعد اگر اینجوری بود شهرای شمالیو یا جنوبی هم بغل دریای شور هستن و بعضی جاها حتی نمک هم دارن پس اونا هم باید بهشون میگفتن تنبل. مگه آب شور و نمک فقط تو شیراز هست؟

سستی و بی حالی شیرازیا فقط و فقط به خاطر اب و هوا هست. حتی شهرهایی مثل بوشهر هم که بری تو فصل بهار همه خواب الود هستن