2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخیرم😆میخوای لو برم خواهرشوهرم شناساییم کنه. 😆 اصلا من مطمئنم شما خواهرشوهر منی اومدی مچ منو بگیر ...

خخخخخخ من بابا تو رو از کجا بشناسم گفتم بگی تشخیص بدم 😉😉😉

خدایا مرسی که پسرمو سالم بهم دادی❤️💖❤️💖💋😍💋😍💋💐💋💐💋💐
که بعد  بری بزاری کف دست خواهرشوهر و مادرشوهرم😆 نه خواهرمن، من از این دل و جراتا ندارم

عجب ادمی هستیااااا😂😂😂چقدم از خانواده شوهرت میترسی

عجب ادمی هستیااااا😂😂😂چقدم از خانواده شوهرت میترسی

عزیز شوخی دارم میکنم باهات. بدیه دوستی مجازی اینه که چون طرف رو نمیبینیم نمیدونیم لحنش چجوریه. 

از خانواده شوهرم هم نمیترسم فقط بیش از اندازه ازشون متنفرم، حالم رو به هم میزنن چون به اندازه  سر سوزنی انسانیت تو وجودشون نیست

عزیز شوخی دارم میکنم باهات. بدیه دوستی مجازی اینه که چون طرف رو نمیبینیم نمیدونیم لحنش چجوریه.  ...

دقیقا منم همینطور ولی همه جا هم اسمشونو میارم برام مهم نیس خخخخخ الانم با مادرشوهر جادوگرم قهرم انگار ارامش اومده تو زندگیم 😂😂😂😂😂😂

دقیقا منم همینطور ولی همه جا هم اسمشونو میارم برام مهم نیس خخخخخ الانم با مادرشوهر جادوگرم قهرم انگا ...

خوش به حالت. من یه مدت قهر بودم داشتم تازه میفهمیدم زندگی یعنی چی ولی شوهرم نذاشت مجبورشون کرد بیان بگن گوه خوردیم تا دوباره رابطه ها برقرار بشه

خوش به حالت. من یه مدت قهر بودم داشتم تازه میفهمیدم زندگی یعنی چی ولی شوهرم نذاشت مجبورشون کرد بیان ...

من شوهرم اشغال بودن مادر خودشو دید گفتم تا قیامت نگاش نمیکنم اخه 1ماه پیش اومد باهام بحث کرد که ازم خون اومد شوهرم دید چه رفتاری باهام کرد حق داد من الان جفتم که اومده پایین خونریزی دارم به خاطر خواهرو مادرو داداش و عروس شوهرمه چون اونا میخوان من مثله خودشون باشم منم نمیتونم البته مال حسودیشونه

من شوهرم اشغال بودن مادر خودشو دید گفتم تا قیامت نگاش نمیکنم اخه 1ماه پیش اومد باهام بحث کرد که ازم ...

عزیزم ایشالا صحیح و سلامت باشی هم خودت و هم نی نیت.مادر شوهر من اومد جلو در و همسایه شروع کرد به فحش دادن به من و گفت کاری میکنم که پسرم طلاقت بده. همون موقع به شوهر گفتم باید بین من و خانوادت یکی رو انتخاب کنی  و شوهرم گفت تو رو انتخاب میکنم. مامانش داشت سکته میکرد. بعد نزدیک 1 سال و بعد کلی بی محلی های شوهرم به اونا شوهرم بهشون گفت اگر منو میخواید باید زن منو هم بخواین، زن منم در صورتی باهاتون رابطه برقرار میکنه که برین ازش عذرخواهی کنین. اونا هم دیدن اینجوری یواش یواش داره پسرشون ازشون دور میشه و هیچ رابطه ای برقرار نمیکنه مجبور شدن اومدن عذرخواهی منم تا تونستم چی بارشون کردم و تهدیدشون کردم البته فخش ندادما، اونا هم از ترس از دست دادن پسرشون جیک نزدن

[QUOTE=64172281]عزیزم ایشالا صحیح و سلامت باشی هم خودت و هم نی نیت.مادر شوهر من اومد جلو در و همسایه شروع کرد به فحش ...[/QUOTEمرسی گلم  ایشالله خوش بخت باشی ...بازم خوبه با تهدید ادم شدن خخخخ😂😂😂