بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوش به حالت. من یه مدت قهر بودم داشتم تازه میفهمیدم زندگی یعنی چی ولی شوهرم نذاشت مجبورشون کرد بیان ...
من شوهرم اشغال بودن مادر خودشو دید گفتم تا قیامت نگاش نمیکنم اخه 1ماه پیش اومد باهام بحث کرد که ازم خون اومد شوهرم دید چه رفتاری باهام کرد حق داد من الان جفتم که اومده پایین خونریزی دارم به خاطر خواهرو مادرو داداش و عروس شوهرمه چون اونا میخوان من مثله خودشون باشم منم نمیتونم البته مال حسودیشونه
من شوهرم اشغال بودن مادر خودشو دید گفتم تا قیامت نگاش نمیکنم اخه 1ماه پیش اومد باهام بحث کرد که ازم ...
عزیزم ایشالا صحیح و سلامت باشی هم خودت و هم نی نیت.مادر شوهر من اومد جلو در و همسایه شروع کرد به فحش دادن به من و گفت کاری میکنم که پسرم طلاقت بده. همون موقع به شوهر گفتم باید بین من و خانوادت یکی رو انتخاب کنی و شوهرم گفت تو رو انتخاب میکنم. مامانش داشت سکته میکرد. بعد نزدیک 1 سال و بعد کلی بی محلی های شوهرم به اونا شوهرم بهشون گفت اگر منو میخواید باید زن منو هم بخواین، زن منم در صورتی باهاتون رابطه برقرار میکنه که برین ازش عذرخواهی کنین. اونا هم دیدن اینجوری یواش یواش داره پسرشون ازشون دور میشه و هیچ رابطه ای برقرار نمیکنه مجبور شدن اومدن عذرخواهی منم تا تونستم چی بارشون کردم و تهدیدشون کردم البته فخش ندادما، اونا هم از ترس از دست دادن پسرشون جیک نزدن
[QUOTE=64172281]عزیزم ایشالا صحیح و سلامت باشی هم خودت و هم نی نیت.مادر شوهر من اومد جلو در و همسایه شروع کرد به فحش ...[/QUOTEمرسی گلم ایشالله خوش بخت باشی ...بازم خوبه با تهدید ادم شدن خخخخ😂😂😂