2777
2789
خب شهرمانیستن از یه شهردیگ بی خبرمیان😐

اینا دیگه خیلی احمقن چی بگم

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرشوهرم یهویی میومد پشت در زنگ میزد ک من اومدم درو باز کنید چنبار الکی گفتم خونه نیستم دیگه تکرار ...

منم یه شهردیگس ولی بی خبرمیان...رو تمیزی هم حساسه منم بچه کوچیک دارم بهم میریزه دوس ندارم اینطوری بیاد

کاری نمیکنم جز تحمل اما دوست دارم بگم همسرم بهشون بگه قبل اومدن خبر بدن یا درو باز نکنم زنگ زدن بگم ...

بچه کوچیک دارم میدویه میبینه اونان درو باز میکنه...همسرمم رودروایسی داره 

منم یه شهردیگس ولی بی خبرمیان...رو تمیزی هم حساسه منم بچه کوچیک دارم بهم میریزه دوس ندارم اینطوری بی ...

ب همسرت بگو باهاشون حرف بزنه

بگه ک اطلاع بدن یوقت ممکنه نباشید ‌یا شرایطشو نداشته باشید و...

میرم توی اتاق و خیلی طول میدم (حتی یه دوش هم میگیرم)، وقتی بیرون اومدم میگم عذر میخوام آمادگی نداشتم، سرزده اومدید!! اگر اطلاع داشتم تشریف میارید به موقع حاضر بودم.

اولش چایی نمیارم براشون. طول میدم.. کمی بعد با تاخیر میارم.

خیلی کم صحبت میکنم، میرم دم یخچال اگر میوه نداشتیم یا پلاسیده بودن، با حالت کلافه میگم اگر میدونستم تشریف میارید زودتر خرید میرفتیم. (اگر هم گفتن، بیا بشین زحمت نکش، چیزی نمیخوریم، میگم نه خواهش میکنم اگر قبل اومدنتون اطلاع میدادین زودتر آماده میکردم پذیراییمو)

خلاصه با رفتارات باید نشون بدی.

هرچند من دوس دارم سرزده بیان، گاهاً خواهر همسرم میاد کلی خوشحال میشم برای نهار یا شام نگهش میدارم.

میرم توی اتاق و خیلی طول میدم (حتی یه دوش هم میگیرم)، وقتی بیرون اومدم میگم عذر میخوام آمادگی نداشتم ...

روش خوبیه افرین ولی چرادوس داری سرزده بیان؟خونت همیشه تمیزومرتبه ؟؟من مادرشوهرم اینا روتمیزی ایناحساسن 

بیخیال باش

کار خودت رو بکن

رو تمیزی حساسن شما مثل همیشه رفتار کن

اگر احساس صمیمیت میکنن که بیخبر میان قاعدتا نباید حساسیت داشته باشن. شما هم بیش از حد خودمونی پذیرایی و جمع و جور کن

روش خوبیه افرین ولی چرادوس داری سرزده بیان؟خونت همیشه تمیزومرتبه ؟؟من مادرشوهرم اینا روتمیزی ایناحسا ...

آره خونمون مرتب هس همیشه. شاید چون دوسشون دارم، از اومدنشونم خوشحال میشم.

یهو سرظهر یا شب میان هرموقع دلشون میخاد اونم چهارنفرن باپدرشوهرو دختراش

منظوری ندارن بنده خدا ها .مادر شوهر من هزار بار شده اومده با روی باز استقبال کردم .چون دلش هوای بچه ها رو می‌کنه .میاد بغلشون می‌کنه آروم میشه .البته من ۱۷سال باهاشون زندگی کردم تازه از اون خونه اومدم بیرون براشون سخته یکم