2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نمیکنم جز تحمل 

اما دوست دارم بگم همسرم بهشون بگه قبل اومدن خبر بدن یا درو باز نکنم زنگ زدن بگم نیستم کاش خبر میدادید دوبار پشت در بمونن دفعه بعد خبر نداده نمیان

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

من همیشه سریع ناهار یا شام میزارم 

و همیشه تو فریزر آجیل و تنقلات اندازه مهمون میزارم که شرمنده نشم 

بارها چنین اتفاقی افتاده و مفصل پذیرایی کردم در مقابل شوهر که متوجه هست بیشتر هوام رو داشته و داره 

و از طرفی اون مهمون سرزده متوجه شده که نمیتونه با سرزده اومدنش حال من رو بگیره و خراب کنه 

البته این چیزا رو همسرت باید کنترل کنه‌..خودتون میخوایین برین خونه اونا، چطوری خبر میدین،؟

زنگ میزنیم یه بار مث خودشون بی خبررفتیم کلی گوشه کنایه انداختن که چرابی خبراومدین

یه بار به خواهرشوهرام گفتم کاش خبرمیدادین میاین میگه مامان بابا گفتن خونه بچمونه