2777
2789
سر صبحی  انرژی مثبت بدین بهم  دیگه 😊   خدا مشکلات همتونو  حل کنه بعدش مشکلات عظ ...

بزار یکم تخلیه بشیم بعد😂😂😂

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

عزیزم از حرفایی ک زدی خیلی ناراحت شدم همش با خودم میگفتم ایکاش ازدواج کنی و از اون خونه و از شخص پدرت راحت بشی.خدا رو شکر ک سر زندگیه خودتی.

خدا جونم! به خاطر همه ی نعمتهایی که به ما دادی،هزاران مرتبه شکررر  
بزار یکم تخلیه بشیم بعد😂😂😂

اونکه  اره....ولی خداییش  همه چی دست خودمونه   که  افکار منفی  و غم و....ازخودمون دور کنیم  هرکی بد باشه تاوانشو میده یقینا....پس همین دو روز دنیا باوجود اینهمه مشکل  یکم ادم بیخیال  اطرافیان و رفتاراش باشه بدنیست ....

من از همه لحاظ کشیدم  مریضی  پسرم  دعوا با جاری های آشغالم  ک چون  ابجیش مزاحم تلفنی شوهرم  بود  بیکاری  بی پولی   همش بیمارستان بودبچم   ولی دیدم  خودم  داغون  تر شدم   دیگه  خیلی  ب مسائل بد فکر نمیکنم  میگم  اینم میگذره  ....

خدایا شکرت..      
الان ب همین نتیجه رسیدم ولی یکم دیر شده چون بیشتر اوقات کارم گریه اس و فکر وخیال ک اونم دست  خو ...

منم اینجوری بودم....

اما مادرم ب دادم رسید گفت دخترم بقیه کیفشونو میکنن تو زجرشو بکشی خیالت نیار چی میگن اخر تو عصبی میشی و شوهرت پست میزنه اونا میظن خانوووووم حرفشو آویزه گوشم کردم خیلی چیزا ناراحت م میکنه اما اصلا گریه نمی کنم دیگ محل نمیدم ک برا حرفاشون ارزش قایل بشم هرچی خودم دوست داشته باشم انجام میدم بزار خودشونو بکشن

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
منم متنفرم ار اینجور آدما

فک کن من یه روسری میخرم چشماش از کلیه درمیاد

وای ۵۰تومن خریدی؟؟؟؟؟

من ک ۵۰تومن بابت ی روسری نمیدم ....نده ب درک مگ من گفتم بده میرم سه تا روسری با ۵۰تومن میگیرم دلش نمیاد خرج کنه بعد همش میگه این روسریت قشنگ اون قشنگ منم دلم میخواد خوب چرا ب بدبختی زنگی میکنی اگ ندار باشی یه چیز ولی داریو همه رو پس انداز میکنیو ارزوته خوب بپوشی همه فامیل لباس پوشیدن بچشو مسخره میکنن ازبس کهنه ای و بیخود ولی جلو خودش نمیگن.....

بچه ها من حالم خیلی بده نه میتونم غذا بخورم نه غذا درست کنم اونوقت مادرشوهرم ول کرده رفته مسافرت من باید برم خونشون کاراشونو بکنم غذاهم برا پدرشوهرم درست کنم.درصورتی که مامانم میاد خونه من کارامو میکنه..بخدا هیچکس مادر آدم نمیشه

منتظر اتفاقای خوبم ...  
بچه ها من حالم خیلی بده نه میتونم غذا بخورم نه غذا درست کنم اونوقت مادرشوهرم ول کرده رفته مسافرت من ...

چرا عزیزم بلادوره .آدم کوته فکر حالا وقت مسافرته 

فان مع العسریسرا