2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خیلی دلم پر خیلی دلم شکسته از خانواده شوهر هیچ وقت حلالشون نمیکنم خیلی مفصله شاید ی روزی کامل اینجا گفتم ولی خیلی فکری شدم همه اش میگم کاش اینکارو قبلا واسشون نکرده بودم یا.... چی بگم 😔

ازاینورم اوضاع کارشوهرم چندوقته داغونه بی پولی داغون ترم کرده 

فان مع العسریسرا  

دوست دارم برگردم به عقب و مسیر زندگیم رو تغییر بدم

الان خوشبختم و زندگیم عالیه

ولی یه چیزی مدتیه آزار میده،نمیدونم این فکر چرا اومد سراغم این خوابها چیه میبینم،چرا اون روزا اون سالها هیچوقت به فرصتهای پیش روم فکر نکردم

هر بی سر و پایی رو اطراف دیدم،و نگاه سنگینشون رو احساس کردم جز اونکه باید میدیدم😞

چیکار میکنن مگه

دخالت دخالت دخالت بی احترامی  البته الان چندماه ک قطع رابطه ام باهاشون 

ولی انقد اذیتم کردن ک روانی شدم حتی حوصله خودمم ندارم سریع ناراحت میشم کنترل اعصابم از دستم خارجه 

فان مع العسریسرا  

من حالت تهوع دارم باردارم صبح یبوست داشتم پاره شدم😢 الانم گشنمه هم حالت تهوع دارم کلا اعصابم خورده ازاین وضعم ارخونوادمم دورم ی شهر دبگه ام

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت
دوست دارم برگردم به عقب و مسیر زندگیم رو تغییر بدم الان خوشبختم و زندگیم عالیه ولی یه چیزی مدتیه آ ...

خداروشکر ک خوشبختی پس ب جنگ با اون افکار بیهوده تلاش کن واسه زندگیت ب اون خوابا فکر نکن هرچی فکر کنی بیشتر میبینی دوباره 

فان مع العسریسرا