2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حالت تهوع دارم باردارم صبح یبوست داشتم پاره شدم😢 الانم گشنمه هم حالت تهوع دارم کلا اعصابم خورده ...

عزیزم ان شاالله ب سلامتی این دوره رو پشت سر بزاری .انجیریا قیصی بخور عزیزم خیلی خوبه منم مشکل شمارو داشتم تو بارداری خیلی آزار دهنده اس 

فان مع العسریسرا  
دخالت دخالت دخالت بی احترامی  البته الان چندماه ک قطع رابطه ام باهاشون  ولی انقد اذیتم کر ...

تنها راهش اینه که جز خودت به هیشکی فکر نکنی

همین الان شروع کن

هر چی آهنگ غمگین تو گوشیت داری پاک کن

هر چیزی که ناراحتت میکنه از زندگیت حذف کن

فقط و فقط شاد باش و سعی کن به خودت برسی

واسه خودت تو بهترین ظرفها غذا سرو کن

تو بهترین فنجونات چایی بریز

با چیزای خیلی کوچیک خودت رو شاد کن خودت رو تحویل بگیر

اگر این کارها رو در حق خودت کنی

دیگران هم یاد میگیرن یا حداقل مبینن که چقدر ارزشمندتر و زیباتر و قوی تر از دیروزی

منم همینطور

همش میگم کاش زمان به عقب برمیگشت و من تو کارهام تجدید نظر میکردم

چه درسها که الکی خوندم و به هدر رفت

چه روزها که خون گریه کردم برای هیچ و پوچ

از همه آدمها متنفرم

کاش میتونستم با این همه درس خوندن و سختی کشیدن و غربت کشیدن الان با این مدرکم شاغل میبودم.. که حداقل روحم اینقد عذاب نکشه

من بیشتر از هرکس که فکرشو بکنید برا درس و دانشگاه سختی کشیدم.. آخرشم هیچ

ای بابا چرا جای زندگی کردن برای خودشون به همه کار دارن؟؟

چی بگم خیلی احترامشون داشتم تا سری آخر خود شوهرم دید ک الکی حررف پات میبندن بخاطر خوب جلوه دادن خودشون ولی ۷سال باهاشون کشیدم چ فایده الان ناراحتی اعصاب و هزارتا درد گرفتم 

فان مع العسریسرا  
تنها راهش اینه که جز خودت به هیشکی فکر نکنی همین الان شروع کن هر چی آهنگ غمگین تو گوشیت داری پاک ک ...

ممنونم از راهنماییت دوست عزیز😘

فان مع العسریسرا  
از ته دلم دعا میکنم صاحب خونه بشی عزیزم 

نمیشه هیچ وقت نمیشه

از طرفی اصلا نمیتونم از فکرش دربیام شوهرمم طفلی تو فکرشه بیشتر از من 

همه جا و هر لحظه تو فکر خونه ام نصف شب بیدار میشم از فکرش نمیتونم بخوابم غذا رو میذارم دهنم میرم تو فکر

تو این خونه ای که هستیم راحت نیستم واس پدرشوهر

نه اینکه اخلاقشون بد باشه 

خونه داغونه 

نمیشه هیچ وقت نمیشه از طرفی اصلا نمیتونم از فکرش دربیام شوهرمم طفلی تو فکرشه بیشتر از من  همه ...

عزیزم غصه نخور فکر نکن انقد ب روز من نیوفتی الان من چندساله ک آرزوی ی خواب شب دارم از بس فک کردم از بس اذیتم کردن فکری و بی اعصاب شدم  از دیروز صبح ک بیدارم همچنان...

فان مع العسریسرا  
نمیشه هیچ وقت نمیشه از طرفی اصلا نمیتونم از فکرش دربیام شوهرمم طفلی تو فکرشه بیشتر از من  همه ...

عزیزم اگه خونه مستقل هست ی دستی ب سر و روش بکشین مرتبش کنید... انقد غصه نخورید..تو لحظه زندگی کنید..

عزیزم اگه خونه مستقل هست ی دستی ب سر و روش بکشین مرتبش کنید... انقد غصه نخورید..تو لحظه زندگی کنید..

نه نمیشه دستی کشید 

خونه کلنگی

از طرفی برادرشوهر عین گرگ منتظر مرگ باباش و دشمن خونی و جانی ما

ما خرجی کنیم کلا از جیب میره

منم همینطور همش میگم کاش زمان به عقب برمیگشت و من تو کارهام تجدید نظر میکردم چه درسها که الکی خوند ...

من شاغلم وخیلی خسته ایشالله یه کار خوب پیدا کنی

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم