2777
2789
عنوان

خانمهای تهرانی یه لحظه بیاین کمک....

119 بازدید | 14 پست

ما ازاصفهان باید برای کار اداری بیایم تهران....میشه بدونم اسلامشهر کجاست؟چندساعت با مرکز تهران فاصله داره؟؟؟؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

با مترو و خطی برید یک ساعت

اگر مرکز شهرو امام خمینی درنظر بگیریم.

با ماشین خودتون هرساعت یه جوره

دقیقا کجا به کجا؟

امضامو بخون برای نی نی

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا تهران با ماشین شخصی ت افیک نباشه 1/5فاصله است

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
با مترو و خطی برید یک ساعت اگر مرکز شهرو امام خمینی درنظر بگیریم. با ماشین خودتون هرساعت یه جوره ...

من تهرانو اصلا بلد نیستم گلم برای کار دادگاه باید بریم اسلام شهر....میخواستم بدونم چقدر فاصله داره ....اخه من میخواستم بمونم خونه خالم وشوهرم بره دنبال کارهاش

با کجای تهران اخه؟تا اول تهران بیست دقیقه فاصله داره.

من از اسلامشهر تا پاسدارانو بدون ترافیک تو 40 دقیقه رانندگی میکنم و اگه ترافیک باشه یک ساعتو رب(پاسداران شماله شرقه و اسلامشهر جنوب غرب و فاصلشون زیاده)

من تهرانو اصلا بلد نیستم گلم برای کار دادگاه باید بریم اسلام شهر....میخواستم بدونم چقدر فاصله داره . ...

منم نگفتم بلدید

خب کجا تا کجا

اسمشو که میدونید

مرکز شهر تهران خودش قد یک شهره

خونه ی خالتون کجاست؟

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
من تهرانو اصلا بلد نیستم گلم برای کار دادگاه باید بریم اسلام شهر....میخواستم بدونم چقدر فاصله داره . ...

از اصفهان اصلا لازم نیس وارد تهران شید جاده قم اول میاد از اسلامشهر میگذره

منم نگفتم بلدید خب کجا تا کجا اسمشو که میدونید مرکز شهر تهران خودش قد یک شهره خونه ی خالتون کجاس ...

انگار افسریه ولی مطمئن نیستم گلم

از اصفهان اصلا لازم نیس وارد تهران شید جاده قم اول میاد از اسلامشهر میگذره

مرسی عزیزم بابت راهنماییت

اوووه نه بابا چه خبره 😂😂من هروز رانندگی میکنم این مسیرو

من خونه خالم  تجریشه بااین مسافت میریم شمارونمیدونم

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
من خونه خالم  تجریشه بااین مسافت میریم شمارونمیدونم

تجریش درسته خیلی دوره .احتمالا خیلیم اروم میرید یا تو ترافیک.من تا پاسدارانو بدون ترافیک 40 دقیقه میرم.حالا تجریش یکم دورتره احتمالا 1 ساعت بکشه اره .ولی مثلا تا آزادگان که تهرانه 10 دقیقه راهه یا تا اکباتان تهرانسر اینا کلا 10 دقیقه اس.تا مرکز شهر فکنم 20 دقیقه.

انگار افسریه ولی مطمئن نیستم گلم

خب شرقه

بیش از یک ساعت طول میکشه

اگر خودتون ماشین داشته باشید و توو ساعات ترافیک یعنی صبح 6 تا 9 ظهر 12 تا 14:30 و عصر 5 تا 7 و شب 9 تا 11 نباااااشه

حدود یک ساعت و نیم به شرطی که از همون پشت افسریه بندازه توو ازادگان و بره

میتونی از توو نقشه گوشیتم نگا کنی