سلام، من ۱۲ روز پیش اقدام برای بارداری داشتم، از دیروز لکه بینی گرفتم و امروز یکم رنگش تیره تر شده، دلمم کمی درد میکنه خصوصا طرف راستم. کسانی که تجربه مشابه داشتن کمکم کنن و دیگه اینکه یه هفته دیگه موعد پریودم هست. نگرانم که آیا دارم پریود میشم یا سقط یا اینکه لانه گزینی برای بارداریه. خواهش میکنم کمکم کنید
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
بسپر بخدا میدونم استرس دست خود ادم نیست اما هر چقدر ارامشت بیشتر باشه احتمالش بیشتره اعصاب خیلی تاثیر داره حتما حواست بخودت باشه انشاالله که بزودی صاحب یک نی نی خوشگل بشی
دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
خانوما من پریودیم کاملا ب هم ریخته اخرین پریودی هام بود 5 تیر و 24 تیر. 5 روز بعدش ک پاک شدمشاید 10باری یک شب در میون یا هر شب. برای بارداری اقدام کردم الان باید. جوری حساب کنم پریودیمو ک ببینم عقب انداختم یا ن ک برم ازمایش بدم در ضمن تقریبا همه علائم بارداری رو هم دارم
خانوما من پریودیم کاملا ب هم ریخته اخرین پریودی هام بود 5 تیر و 24 تیر. 5 روز بعدش ک پاک شدمشاید 10ب ...
عزیزم منم خیلی پریودهام منظم نبود و قبل و بعدشم لکه بینی داشتم ولی تقریبا پریودهام یکم به یکم بود، که این ماه ۱۵ روز بعد از موعدم بی بی چکم مثبت شد که دکتر بهم گفته بود آمپول بزن تا پریود بشی، برای همین امیدوار باش عزیزم