2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم پودر لانکوم گرفتم چند روز پیشا ازش دو دفعه زدم خیلی خوب بود من هم پوستم چربه هم بشدت عرق میکردم ...

وای چه بد ... من تاحالا اینقدر پول برای کرم پودر ندادم نهایتا 80 فک کنم توقعم زیاده که  با بودجه 80 تومن دنبال کرم پودر عالیم نه ؟ اونم تو این گرونی ها  خخخ

وای چه بد ... من تاحالا اینقدر پول برای کرم پودر ندادم نهایتا 80 فک کنم توقعم زیاده که بودجه 80 تومن ...

با این وضعیت الان اره....

والا اونم من با کلی صرفه جویی خریدم چون چندین سال پیش مامانمم زمان مجردیش ازین میزده میگف خیلی خوب بوده وقتی شکست میخواستم گریه کنم😢😢😢

به نظرم چروک و لک یک طول درمان طولانی میخواد پیش پزشک نرفتن ؟ من قبلا دکتر بهم یه کرم دست ساز داده ب ...

بیچاره اصلن ب فکر خودش نیس حتی لباسم بره خودش نمیخره چ برسه ب دکتر

از اون کرمای ۵۰۴۰خرید دوس بار زد دیگه نزد😒😒

i can✌😊
بیچاره اصلن ب فکر خودش نیس حتی لباسم بره خودش نمیخره چ برسه ب دکتر از اون کرمای ۵۰۴۰خرید دوس بار زد ...

اخی عزیزم مادرا همش به فکر بچه هاشونن دیگه وقتی برای خودش نمیمونه که منم همش کرم میخرم بعضی وقتها خودم میرم میزنم به پوست مامانم

اینم وسایل من....

تاپیک خیلی خوبیه کاش همه بیان نظر بدن

دنبال یه ابرسان خوب واسه پوست چرب هستم؟؟؟

یه دور چشم خوب واسه زیر۳۰سال یه دوست داروساز دارم میگفتش ک از۲۵ ب بعد حتما باید بزنید واسه جلوگیری از چروک خودش هم میزد مارک لانکوم داش ولی خیلی گرونه... کسی چیزی استفاده کرده ک راضی باشه ؟

اخی عزیزم مادرا همش به فکر بچه هاشونن دیگه وقتی برای خودش نمیمونه که منم همش کرم میخرم بعضی وقتها خو ...

اخی اخه پیر بود دلم نمیسوخت تازه۳۷ سالشه از الان مث پیرا رفتار میکنه

i can✌😊
اینم وسایل من.... تاپیک خیلی خوبیه کاش همه بیان نظر بدن دنبال یه ابرسان خوب واسه پوست چرب هستم؟؟؟ ...

خیلی ممنونم عزیزم . منم همش به دوستان گفتم که بیان که تاپیک مفیدتری بشه . ابرسانو منم باید بخرم فعلا یه مرطوب کننده دوستمون پیشنهاد دادن میخوام ازش استفاده کنم باید بازم دوستان بیان بیشتر راهنمایی کنن

من پوستم خشک

مرطوب کننده چمد سالی بیودرما استفاده میکنم ولی دیگه راضی نیستم، میخوام ویشی امتحان کنم یا کادلی

محلول پاک ککنده صورت بیودرما خیلی راضیم چند سال، شیرپاک کن گرفتم راضی نبودم، شامپو بچع هم گفتن تیره میکنه زیاد استفاده نکردم

ریمل قدیما بورژاو و اورال میزدم فک کنم بیو اینام بود ولی الان چند سال دیانا استفاده میکنم بد نیست موندم عوض گنم یا نه، ضدابش میزنم راحت پاک میشه

ضد افتابم بیودرما، سبامد و کیووی و درماگور داشتم بهترینش درماگور بود

محصولات ارایشی هم استلودر میکاپ فور اور و بیو و آرتدکو .... کلی برندهای مختلف ایتالیای استفاده کردم یادم نیست ولی :))))))))) خیلی تفاوتی متوجه نمیشم هر چی پول میدم واسه همین دیگه خیلی مارکش مهم نیست

دور چشم هم کیووی استفاده میکردم ولی الان باید یه چی قوی تر بزنم اون فقط مرطوب کننده بود الان موندم شاید ویشی خریدم

اها لوسیون هم کلایون و سبامد و یه چند تا مارک معمولی زدم، سبامد خیلی خوب بود، کلیون نسبت به قیمتش خوب بود

بچه ها گفتم لیراک راستی به نظرم خوب نبود، من مامانم میزد رو صورتش دونه می افتاد چون خاصیت بوتاکس داشت، مامان دوستمم همینطوری شده بود

خوشگلا لطفاً یه ضدآفتاب کرم پودری ایرانیم معرفی کنیدددد دیگه آرزوی خارجی و باید داشته باشیم 

عزیزم من در مورد محصولات پرودرما شنیدم میگن خوبه. ضدافتاب کرم پودری هم داره. محصولات پریم هم بین ایرانیا میگن خوبه که اینم کرم پودریه. سی گل و اردن هم خودم استفاده کردم که دوسشون داشتم ولی نمیدونم کرم پودری هم دارن یا نه