2777
2789

ضد افتاب سان سنس که اصلااااااا راضی نبودم و دوبار هم بیشتر استفاده نکردم خیلی زود رو پوست برق میافتاد با اینکه oil free هم بود احساس سنگینی میکردم و بعضی از دوستان هم گفته بودن که باهاش جوش زدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم پودر و ضد افتاب سون گرل که متاسفانه راضی نبودم خیلی خوب رو پوست میموند و ماندگاری خوبی هم داشت اما متاسفانه جوش های خیلی بدی باهاش زدم اول فکر کردم که به خاطر این کرم نیست اما سری بعدی که دوباره استفاده کردم بازم جوش های بزرگی زدم و کلا گذاشتمش کنار

ضد افتاب الارو که بازم راضی نبودم ازش من چشمام حساسه و این کرم عطر داره و همین عطرش باعث سوزش چشمم میشد یعنی تا حدی بود که از چشمم اشک میومد یه مدت گفتن دور چشمت نزن اما بازم چشمام میسوخت و دیگه استفاده نکردم ازش 

ضدافتاب بیودرما که چون پوستم خشکه ؛خیییلی برام عالیه و ضدلک هم هست . برای پوست چرب امکان برق افتادن داره. ضدافتاب دپیدرم اوریاژ هم ضدلک و دور چشم میشه زد و کمی رنگ سفید هم داره و اینم برام خوبه ولی برق نمیندازه. آردن که بین ایرانیا خیلی دوسش دارم ولی سفید میکنه و برق میندازه ولی ضدآبه و عالیه

ضدافتاب بیودرما که چون پوستم خشکه ؛خیییلی برام عالیه و ضدلک هم هست . برای پوست چرب امکان برق افتادن ...

منم بیودرما داشتم چون پوستم مختلطه رو به چرب برای من برق میفتاد و دیگه نخریدم 

روغن نوکس که هم برای پوست بدن و صورت هست و هم برای مو . اکلیل های ریز خوشگلی هم داره. به مو که زده میشه بعد از دوسه ساعت باید شسته بشه ولی بعد از حمام میشه به بدن زد خیلی خوبه. اصصصصلا چرب نیست . کاملا برای پوستای چرب هم خوبه. 

بادی اسپلش ویکتوریا سکرت خیلی خوشبوئه ولی موندگاریش در حد چندساعته فقط . 🙂

ریمل اسنس مشکی که همون طور که گفتم تو پستای قبل . فقط همون یک ساعت اول حالتشو حفظ میکنه و من حس میکردم بعد یکی دوساعت مژم انگار یکم میفتاد و انگار رو مژم سنگین بود و شستنش هم سخت پاک مشد و خیلی از دوستان گفته بودن که باعث ریزش هم میشه 

مرطوب کننده اتودرم بیودرما که برای پوستای خشک و خیلی خشک مناسبه و مامانم خیلی ازش راضی بود وقتی از حموم میاید استفاده کنید وای خیلی عالی میشه پوستو نرم و لطیف میکنه واقعا فوق العادس