2777
2789
نه اصصصلا. اسمش  مات کننده ست گلم. واقعا هم مات و نرررررم میکنه . قیمتش هم نسبت به بقیه مناسبتر ...

تو اینستا دیده بودم اخه بعضی ها میگفتن برق میندازه . خیلی دوس داشتم یه بار پرایمر رو امتحان کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری آب معدنی اون ؛وقتی صورتمو میشورم اسپری میکنم به صورت و گردنم. قبل از آرایش هم میزنم موندگاری آرایشمو بیشتر میکنه. سریع هم جذب پوست میشه. حس لیفتینگ بهم میده😁. چون تا میزنم پوستمو میکشه

آره دوست دارم سبک باشه ویکم روشنم کنه چون حوصله ندارم یه چیز دیگه بزنم روش خخخخخ 

اهان اگه اینطوری مد نظرته باید بگم در این حد هم روشن نمیکنه خیلی کم . چون من خودم پوستم سبزس . رنگی اریکه هم هست اما من استفاده نکردم 

اهان اگه اینطوری مد نظرته باید بگم در این حد هم روشن نمیکنه خیلی کم . چون من خودم پوستم سبزس . رنگی ...

نه رنگی نمیزنم .مثلا ضدآفتاب بیرنگ بیودرما اون که اسپری اکنه مت هست برام عالیه رنگش

میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون
تو اینستا دیده بودم اخه بعضی ها میگفتن برق میندازه . خیلی دوس داشتم یه بار پرایمر رو امتحان کنم  ...

ببین عزیزم . پشت دستم کامل زدم. زیر نور هم گرفتم . کاملا ماته. و البته نوع براقش هم هست . ولی این ماته

دو سه رو اخه میگن خیلی سخت پاک میشه اینطوری مژه ها میریزه که

ریزش مواد هم داره . دوساعت که میمونه موادش کم کم میریزه.من یکبار گرفتم دیگه نمیگیرم. چون باهاش مژه هام میریزه. شاید واسه هرکسی متفاوته☺