2777
2789
خب منظورت چه خرجیه یکی مثلا اگه 1تومن خرید نکنه در ماه حس میکنه تحت فشاره یکی اگه 100تومن خرج کنه فک ...

والله یک میوه فروشی میری تازه از هر میوه هم خیلی کم بر میداری حداقل  100-180 باید بدی. گوشت و مرغ و ماهی که هیچی. 1 اومن درماه که به جایی نمیرسه به نظرم؟!

یه دکتر بری هرچی داری خرج میشه،من که رفتم دندون عقل جراحی کردم شد 540 تومن،3 روزم هست دارم درد میکشم

دقیقا من رفتم یه پولوکسکوپی شد 400، خود آزمایشگاه هم 800 گرفت با یه سری آزمایشای دیگه کلا هزینم شد دو تومن

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کجا میرین که انقد میگیرن اینجا جراحیش نهایت 100بشه 

جراحی دندون عقل نهفته 4 حالت داره که مال من جراحی تخصصی نسج سخت گفتن هست که سخت ترین و گرونترینشه،بقیش حدود 200 میشد

خدایا شکرت...
منظورم اینه که یه مقدار مشخص رو میذاریم برا هزینه ماهانه که بدونیم باید تا آخر ماه با این مقدار پول ...

البته فکر بدی هم نیست. من کارت بی استفاده هم زیاد دارم ولی اول برج با حقوقی که می گیرم حقوق پرستار و قسط ها را پرداخت می کنم با بقیه اش هم تا اخر ماه باید سر کنم!

من اول هفته لیست چیزاییکه میخوام رو مینویسم چندروز صبر میکنم اگه بازم همون چیزارو خواستم میرم میخرم وگرنه چیزاییکه دیگه نمیخوامو خط میزنم

عاشق خودمم...بوس بوس

خرجای معمول یه طرفه،خرجای یهویی مثل دکتر،تعمیر ماشین،خرابی وسایل خونه...سربه فلک میکشن

ما این ماه هم بیمه ماشین داریم هم تولد دخترمه که مهمون یک هفته ای از شهرستان برامون میاد

خدایا شکرت...
خرجای معمول یه طرفه،خرجای یهویی مثل دکتر،تعمیر ماشین،خرابی وسایل خونه...سربه فلک میکشن ما این ماه ه ...

تولد دختر گلت مبارک مثل خودم تیرماهیه؟! من هم این ماه کلی خرج اضافی داشتم: بیمه عمر، فرانشیز شرکت خدمات پرستاری، قسط وام....

میوه های این فصل امسال تقریبا همشون بالای ده تومنه! تازه روز به روز هم در نوسانند مثل دلار. ما معمول ...

مغازه کناریمون هلو میده 2 تومن البالو 5تومن اتفاقا همین صبح خریدم. اما خب مثلا برم سمت بالاشهر طبیعتا 10تومن میدن بستگی داره از کجا خرید کنید