خب منظورت چه خرجیه یکی مثلا اگه 1تومن خرید نکنه در ماه حس میکنه تحت فشاره یکی اگه 100تومن خرج کنه فک ...
والله یک میوه فروشی میری تازه از هر میوه هم خیلی کم بر میداری حداقل 100-180 باید بدی. گوشت و مرغ و ماهی که هیچی. 1 اومن درماه که به جایی نمیرسه به نظرم؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منظورم اینه که یه مقدار مشخص رو میذاریم برا هزینه ماهانه که بدونیم باید تا آخر ماه با این مقدار پول ...
البته فکر بدی هم نیست. من کارت بی استفاده هم زیاد دارم ولی اول برج با حقوقی که می گیرم حقوق پرستار و قسط ها را پرداخت می کنم با بقیه اش هم تا اخر ماه باید سر کنم!
میوه های این فصل امسال تقریبا همشون بالای ده تومنه! تازه روز به روز هم در نوسانند مثل دلار. ما معمولا از شکممون کم نمی ذاریم ولی اخه گردو شده کیلویی 94 هزارتومن!