2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان خب مهمون خرید داره. ما مهمون نمیاد درک میکنن. بعد هم صرفه جویی میکنم اما واسه دخترم کم نمیذارم مثلا روزی حداقل یه نوع میوه میدم بهش شیر و گردو و مغز هم میدم بهش. 450تومن واسه. صرفا خوراک کنار میذارم

ولیتهران فکر نکنم این قیمتها باشه؟!

اینجا هم زیاد نیس اما دیگه شانسیه بعضی وقتا 7 تومنی میخرم بعضی وقتا 2تومنی. من خب سعی میکنم ببینم اطراف خونه کیل قیمت کمتر میدن مرس و جو میکنم که بتوتم صزفه جویی کنم   

اهان خب مهمون خرید داره. ما مهمون نمیاد درک میکنن. بعد هم صرفه جویی میکنم اما واسه دخترم کم نمیذارم ...

من هر بار که حقوق می گیرم میگم این دفعه ریز مخارجمو می نویسم. باز اینقدر زیاد و درهم میشه که بیخیال میشم

آره ولی اغلب نمی ذارند سوا کنی بعدش هم باید وقت بذاری با ماشین بری بخری بیایی!

سلام.عزیزم منم تهرانم.

برای خرید میوه از تره بار خرید میکنم.البته قیمتها به نسبت پارسال بالا رفته ولی باز به نسبت بیرون خیلی به صرفه هست.

و میشه مبوه رو جدا کرد .جمعه ها هم تا ساعت یک بازن .

میوه های این فصل امسال تقریبا همشون بالای ده تومنه! تازه روز به روز هم در نوسانند مثل دلار. ما معمول ...

تره بار میوه اررونتره.

من از میوه نمیتونم بگذرم شاید مرغ  و گوشت نخورم ولی اعتیاد شدیدی به میوه دارم.

هلو، شایل، رردالو البالو الو شابلون سیب گلاب و.‌‌ همه رو بین ۶ تا ۱۰ میخرم.‌صبح ها برید تره بار که میوه با کیفیت هم خودتون جدا کنید.

هفته ای یه بار میبرم کلی میوه و تره بار و سیب و پیاز و اینا میگیرم با صد تومن