2777
2789
عنوان

بچه پسر میخوام ولی نمیدونم چیکار باید انجام بدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 53 پست

برارژیم حذف سردیجات و لبنیات خوردن شوری وگرمیجات هرروز گردو ودارچین وعسل بخورین به شوهرت هرروز عرق کاسنی بده با یه قرص ویتامین ای خودتم فلفل سیاه نکوبیده بگیر هرصبح چندتاشو ناشتا قورت بده شب اقدامم کباب بخورین وگرمیجات وقهوه به شوهرت بده انشالله پسرمیشه

من دختر و پسر برام هیچ فرقی نداره. فقط از خدا ی بچه سالم میخوام ک زود بهم بده😢 استارتر الهی به خواس ...

از ته ته ته ته دلم برات دعا میکنم خدا یه نی نی سالم بهت بده که دلت شاد بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی دست خداست،تو یه روایت شنیدم اگه از ته دل نیت کنید اسم بچتونو محمد بذارید بچه پسر میشه

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
به نظرم به هیچ چیزی نباید اصرار کرد بذار هر چی که صلاح هست بشه  منم دختر دوست دارم ولی هیچ اقد ...

من واسه پسر شدن هیچ تلاشی نکردم اما خوب دوس داشتم پسر باشه بچه اولم.. خداروشکر پسر شد اما بخدا قبل از بارداریم میگفتم پسر باشه خوبه باور میکنی زمانی که باردار شدم جنسیت و نپرسیدم تا زایمانم هروقت میرفتم سونو میگفتم خدایا فقط سالم باشه همین

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
فداتشم❤

بیخیال باش و استرس نداشته باش و اصلا منتظر نباش خودت رو سرگرم کن یهوی میبینی باردار شدی زمانی که اصلا فکرش رو نمیکنی چون استرس نطفه رو از بین میبره بذار هر وقت که صلاح زمانش برسه 

عزیزم فقط خدا همین وبس

منم سربچه اولم همه اینکاراروکردم تا پسربشه،چون دوست داشتیم پسر،اما گل دختری شد،الانم که باردارم،اصلا نمیدونم چی شد که حامله شدم،ونی نی جون پسره شکر خدا،هرچی مصلحت بالاسریمونه عزیزم،هرچی اون بخواده،قابل تغییر نیست

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )

من کلا مزاجم سرده،عاشق سردیجات و غذاهای سرد و مونده هستم،وضع اسپرم شوهرمم جالب نبود،،روزای اقدامم هم از تخمک کذاری خیلی فاصله داشت،ـفقط دهم و نوزدهم پری اقدام کردم همه اینا نشون از بچه دختر میداد اما من و شوهرم به آرزومون رسیدیم و خدا پسر گذاشت تو دلمون

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
من واسه پسر شدن هیچ تلاشی نکردم اما خوب دوس داشتم پسر باشه بچه اولم.. خداروشکر پسر شد اما بخدا قبل ا ...

مطمین باش دخترم میشد هیچ فرقی برات نمیکرد همینم درسته اصلا نباید تو کار خدا دخالت کرد خدا قهرش میگیره 

منم همینطور اصلا هیچ اقدامی نکردیم حتی میرفتم سونو جنسیت رو نپرسیدم خودشون میگفتن

گیر دادی به دختر عشقم...من پسر میخوام عزیز

وووا من با اون خانم بودم که گفت دکتر بهم گفت سرکه خوبه حالا مگه اسم دختر آوردن کفره

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰