2777
2789
عنوان

بچه پسر میخوام ولی نمیدونم چیکار باید انجام بدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح ناشتا 5دانه فلفل سیاه نکوبیده بخور

میان وعده صبح ده تا پسته

میان وعده عصر ده تا فندق

یک ماه نزدیکی ممنوع

کلم .کاهو.ماست و دوغ ممنوع

شکلات و نسکافه ممنوع 

روط در میون قرض ویتامین ای بخور 

دقیق باید 7روز بعد از حمام پریودی یکبار اقدام کنید و تمام البته بعد از یک ماه نزدیکی نداشتن 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
باید از لحاظ تغذیه گرمیجات بخوری هم تو هم شوهرت و زمان تخمک گذاری رو هم باید از دکترت بپرسی  و ...

خوب علاقه اس دیگه اس منم عاشق این بودم بچه اولم پسر باشه بعدش دختر بیاد هرچند اگه بچه اولمم دختر بود عاشقش میشدم ولی خوب هرکی یه چی دوس داره

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من دختر و پسر برام هیچ فرقی نداره. فقط از خدا ی بچه سالم میخوام ک زود بهم بده😢 استارتر الهی به خواستت برسی واسه منم دعا کن ک تا محرم نی نیمو خدا بهم بده. شرایط روحی بدی دارم ❤😢

برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟  
من دختر و پسر برام هیچ فرقی نداره. فقط از خدا ی بچه سالم میخوام ک زود بهم بده😢 استارتر الهی به خواس ...

وای فدات شم غصه نخور....جاری من ۲۱ سال بچه دار نشه الان ۳۶ سالشه تازه امسال فهمیدیم حامله اس.

البته دکتر به صورت مداوم دکتر میرفتن....امتحان الهی ای هستش دیگه چه میشه کرد....

هر کسی یه دردی داره...فقط از خدا بخواه...میده خیلی کرم و بخشش داره

خدایا مرسی....
وا دكتر گفت سركه 🤔

اسیدی میکنه واسه دختر شدن خوبه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خوب علاقه اس دیگه اس منم عاشق این بودم بچه اولم پسر باشه بعدش دختر بیاد هرچند اگه بچه اولمم دختر بود ...

به نظرم به هیچ چیزی نباید اصرار کرد بذار هر چی که صلاح هست بشه 

منم دختر دوست دارم ولی هیچ اقدامی نکردم گفتم هر چی که صلاحه الانم بچم پسره هیچ فرقی هم نمیکنه فقط میخام سالم باشه