2777
2789
عنوان

بچه پسر میخوام ولی نمیدونم چیکار باید انجام بدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 53 پست

تو روز تخمک گزاری نزدیکی داشته باشین یعنی درست تصف سیکل ماهیانه تون.یعنی اگه سی روزه پریود میشید از روز چهاردهم شروع کنید .قبل از اون نه چون باعث دختر شدن میشه.اسپرم های دختر بیشتر میتونن زنده بمونن اما اسپرم های پسر هم شریعتر حرکت میکنن.اما زود میمرن.برا همین باید درست یک روز قبل از تخمک گراری رابطه داشته باشین.

از سه ماه قبل خوردن لبنیات.از جمله شیر ماست پنیر.دوغ رو خیلی خیلی محدود کنید.

و روزی یک عدد آب پرتقال کوچک سن ایچ بخورید.

چون برا پسر دار شدن خون مادر باید پتاسیم داشته باشه روزی دیویست میلی گرم که ای پرتقال های سن ایچ سیصد میل دارن.از سه ماه قبل رژیم رو بگیرید بیشتر اثر میکنه تا اعین جنسیت هم باید ادامه بدید.موز خرما هم زیاد بخورید.یدونه کتاب دختر میخواهید یا پسر هم بگیرید.قشنگ اونجا توضیح میده خیلی کمک کننده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمین باش دخترم میشد هیچ فرقی برات نمیکرد همینم درسته اصلا نباید تو کار خدا دخالت کرد خدا قهرش میگیر ...

اره صددرصد اینقدر بچه های بیمار دیدم که همش واسه سالم بودن بچم خداروشکر میکنم.... خدایا شکر

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
وای نمیدونستم....استرس خیلی بده...مرسی عزیزم

من خودم ماه اولی که اقدام کردم خیلی استرس داشتم و هی منتظر بودم و هی بیبی میذاشتم بعد خاهرم گفت تو با این استرست نطفه رو کشتیش آروم باش هیچی دیگه بیخیال که شدم باردار شدم تا حدی که دیر فهمیدم باردارم چون اصلا فراموش کرده بودم

بیخیال باش و استرس نداشته باش و اصلا منتظر نباش خودت رو سرگرم کن یهوی میبینی باردار شدی زمانی که اصل ...

اوایل خیلی استرس داشتم . الان خودمو با دعا و قرآن سرگرم میکنم بهتر شدم خداروشکر

برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟  
برارژیم حذف سردیجات و لبنیات خوردن شوری وگرمیجات هرروز گردو ودارچین وعسل بخورین به شوهرت هرروز عرق ک ...

زنداداش من همه این کارهاروکرد آخرشم دخترشدبچش .تاخدانخوادهیچ اتفاقی نمیفته .فقط بایدصلاحمون روازخدابخوایم من یه دختردارم یه تارموشو به صدتاپسرنمیدم دومی هم برام فرقی نداره دختربشه یاپسر فقط بشه  شوهرم میگه اگه دخترشد میگم خدایاشکرت سه تاپرنسس توخونم دارم😊

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
مرسی خیلی عالی بود

معتبرترین راه البته با گفته دکتر وتحقیقات توس ک س زن قبل مرد ارضا بشه تا محیط واژن قلیایی باشه 90درصد بچه پسرمیشه 

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم