2777
2789

سلام عزیزای دل...من تصمیم به بچه دار شدن گرفتم بچه ها...😁😁😁

اما هم خودم هم همسرم به پسر علاقه داریم راستش خودم تا الان سرم تو کتاب و درس بوده چیز زیادی نمیدونم از روش های پسر دار شدن...اگر کسی هست که چیزی میدونه یا دکتری که جواب داده باشه میشناسه به من هم بگهگ...فدای همگی ...مرسی که وقت میگذارین...ساکن کرج هستم

خدایا مرسی....

گریمیجات بخور

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

۱.نیتت  با قصدت صدر درصد باید دختر باشه 

۲.توکل بر خدا🙄

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قطعی بخوای جنسیتت پسر بشه باید ای وی اف کنی 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

هم خودت هم همسرت باید گریمیجات بخورید عسل پسته گردو... لبنیات و حذف کنی از برنامه غذایی 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

روز تخمکگذاری باید اقدام کنی با جوش شیرین واژنتو قلیایی کن لبنیات مصرف نکن

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
توت فرنگي قبل اقدام زياد بخوريد  از لبنيات استفاده نكنيد در طول اقدام قبل هر رابطه واژن با شر ...

نه سرکه برا دختر شدنه واسه پسر باید با جوش شیرین بشوره

خرما زیاد بخورین نیم ساعت قبل اقدام شوهرت قهوه بخوره خودتم نیم ساعت قبل اقدام واژنتو با جوش شیرین و آب ولرم بشور و نکته مهم اینه که  اقدامت حتما باید روز تخمکگذاری باشه 

خدایا دلم گرفته تو دلگشایی کن من آمده ام توهم خدایی کن

باید از لحاظ تغذیه گرمیجات بخوری هم تو هم شوهرت و زمان تخمک گذاری رو هم باید از دکترت بپرسی 

ولی در کل درک نمیکنم مگه دختر پسر داره چه فرقی میکنه مهم سالم بودن بچه و عاقبت به خیریش هست