2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

253 بازدید | 11 پست

سلام یه هفته ای پدرمادرم اومدن شهرستان 

چهارروز نگذشته مادرشوهرم هم اومدخونه اون یکی برادرشوهرم   

خوامان بده عرق ایناخوش بشه .نمیشه ماشهرستانی ها تابستون نداشته باشیم یعنی دلمون خوشه تعطیلاته خلاصه اومده میخواد چکاپ بره یعنی خدامیدونه فقط تاکی هستش  دکتر زانو ریه کلیه جراح هرکدوم چقدویزیت ودارو که گاهی زیاد دست یه جیب نمیکنه وانتظارداره خومگه ما این اخرماهی چقدپول داریم .یادم نمیاد ایقدچکاپ رفته باشم .  ازهمه سنگین تر کارش که تموم شد بادیکی ببره برسونش زن مستقلی نیست که خودش بره وبیاد حتی باقطار 

بدبختانه 

منم باردار حوصله هیچی ندارم حتی گاهی مادرم پدرم که خودشون خرج میکنند کارخونه میکنند کمک دستم هستن حالا حساب کن اگه اونا رفتن میخوادبیاد بمونه همش میناله بادیکی باشه مثل پروانه دوروبرش په لامصب خواهرشوهرای بی فکر تابستونم دست ازسرمابردارید اونموقع خودشون راحت وقتی مادرشون رفت خونش میان براخودشون میگردند .انگار نه انگار   

دوست دارم بزنم به بیخیالی وفکرشونکنم تاروزابگذره نمیتونم چکارکنم  موفق بشم 

بدبختی بامنم خیلی راحتتره اون جاریه .....

بابات اینا 4 روزه اومدن سه روزم هستن به گفته خودت😊مادر شوهرتم مادره چند روز خونه پسرش بمونه راه دوری نمیره 

راجع به اذیتاشم محول کن یه شوهرت همه چیز رو

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت که خواست بره، تو هم باهاش برو یک هفته ای بمون، بگو احتیاج به استراحت دارم، البته بستگی به شرایطتت داره که چقدر شوهرت و خانواده ات تو این مورد ازت حمایت کنن، مثلا سر بسته شوهرت به مادرش بگه که تو حالت خوب نیس بخاطر بارداری، میری خونه مامان اینا کمی استراحت کنی و... 

اشکال نداره عزیزم اونم مادره گناه داره شما وقتی اومد بگو بخاطر وضعیتم نمیتونم خیلی کار کنم اگه میشه ...

شوهرم ناراحت میشه .میگه اذیت میشه گناه داره .اره میدونم مادره گناه داره اذیته یعنی همه این چیزارومیدونم ولی خب اگه قراره باشه هرفامیلی ده روز بیاد بمونه که ما اوصاعی داریم 

چطوربگم 

به زبان شیرین فارسی😂بگو مادر جون شوهرم از فلان غذای شما انقد تعریف میکنه.براش درست کن لطفا.یا بگو واااااای کمرم میشه ظرفا رو زحمتشو بکشین من ۵دقیقه دراز بکشم.در هر صورت دو حالت داره یا خسته میشه میره یا واقعا کمکت میکنه ماه اخری

مامانت که خواست بره، تو هم باهاش برو یک هفته ای بمون، بگو احتیاج به استراحت دارم، البته بستگی به شرا ...

مشکلی بارفتن ندارم .ولی من چهارپنج روز حوصله موندن دارم هرجابرم بیشترنمیتونم .اون موقع کی بیاد دوباره دنبالم.احتمالا شوهرم هم بمونه تاکارامادرش تموم شه حدامیدونه کی بیاد 

شوهرم ناراحت میشه .میگه اذیت میشه گناه داره .اره میدونم مادره گناه داره اذیته یعنی همه این چیزارومید ...

همه فامیل فرق داره با مادر و مادرشوهر

واسه بقیه ب راحتی نه بگین بدهکار مردم ک نیستین

خودت ب خوبی ب مادرشوهرت بگو ک شوهرت نتونه هیچی بگه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️