2777
2789

من تازه مصرفشو شروع کردم ب مدت دوماه روزی سه تا باید بخورم اما چشم آب نمیخوره نتیجه بده 😭😭

اونایی ک باردار شدن بعد از چند وقت مصرف ویتاگنوس باردار شدن؟؟

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها ايشاللع كه نتيجه ميگيري عزيزم  منم شوهرم يه مشكلي داره اصلا تحمل امتظار ندارم

انشالله ک خوب بشن هرچ سریعتر

من با قطره 

از روز 5 عادت تا 21 عادت روزی 30 قطره تو اب ناشتا

5.6 ماه مصرف کردم

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
من با قطره  از روز 5 عادت تا 21 عادت روزی 30 قطره تو اب ناشتا 5.6 ماه مصرف کردم

همزمان با مصرف باردار شدی ؟ 

تنبلیت رفع شد ؟ 

پری منظم شد ؟ 

من بی نظمی دارم

همزمان با مصرف باردار شدی ؟  تنبلیت رفع شد ؟  پری منظم شد ؟  من بی نظمی دارم

همه سوالات بله

البته در کنار همه اینها همسرم هم مشکل هم داست

اونم همزمان دارو میخورد مشکل اون حادتر بود

اما هرکس دیدم قطره ویتاگنوس  مصرف کرده باردار شده البته هیچ فرقی نمیکنه ها برای من ابن همینطور میگم شاید 99 درصدشون هم پسر زایدن

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
همه سوالات بله البته در کنار همه اینها همسرم هم مشکل هم داست اونم همزمان دارو میخورد مشکل اون حادت ...

ممنون که جواب دادی عزیزم 

یکم خیالم راحت شد 

همسرم مشکلی نداره تنها مشکل تنبلی و بی نظمی پریود منه