2777
2789
عنوان

رادیولوژی میخونم سوال داشتین

244 بازدید | 22 پست

دیدم نتابج اومده من خودم موقع کنکور خیلی درگیر بودم واسه رشته ها گفتم یه کمکی کرده باشم..

ازاد و پردیس نداره رتبش هم منطقه دو میدونم تا ۸هزار و خورده ای و شاید تهش ۹ هزار باشه، من ترازم ۸۷۰۰ بود. رشته خوب و بی دردسریه مسئولیت نداره اما بازارکارش تو بعضی شهرا کمه قبلش تحقیق کنید شهرتون نیرو میخواد یا نه،خیلی فیزیک داره و کل رشته رو فیزیک میچرخه، درسا هم خشکه و جذاب نیستن اکثرا اما من کارعملیمون رو دوست دارم و کاراموزی میرید از ترم ۲ یا ۳، جایگاه اجتماعیش خوبه و زیردست نیستید کارتون مستقله،اشعه هم من ندیدم کسی ازش اسیب دیده باشه چون حفاظت میشه، اما اکثرا یه قسمت جدا تو بیمارستان هست و با بقیه کادردرمان ارتباط نداریم یکم منزوی میشه ادم و من دوستم مشکل داره مثلا و میگه کاش پرستاری میرفتم... زیرشاخه هاش زیاده ماموگرافی،هسیترو،سی تی، ام ار ای،عکس عادی رنگی عکس دندون و... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه رادیو و پرستاری رو از لحاظ درامد و.. مقایسه کنید؟و برای کسی که شخصیت اجتماعی ای داره ، مه ...

رادیولوژی کارش یکم سنگینه مدام تصادفی و غیره میان باید عکس بگیری با شکستگی و آخ و ناله و درد

پرستاری هم سنگینه 

رادیو تراپی سبکه کارش اما بازار کارش کمه