2777
2789
عنوان

کار خونگی چی باشه خوبه ??

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس خیاطی رفتید؟

مقدماتی، پبش دوستم. فقطم دوستدارم لباسو بچه بدوزم میرم پارچه بگیرم طرف میگه شما برعکسی میگی برا خودتون سخته همه میگن بچگانه سخته، ولی بنظرم بچه اندامش ایراد نداره برش پارچه خیلی راحته

دنیام=شوهرم+دخترم  
لباس کودک خیلی آسونه من. برای دخترم میدوزم بعضی وقتا چون مدلای بیرونو خیلی دوست ندارم، زودم تموم میش ...

من لباس خودمو تو دوساعت میدوزم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
خب پس حتما از هنرت استفاده کن دوست عزیز خیلی حیفه

می ترسم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
ترس نداره گلم اول از مدلای ساده شروع کن مخصوصا الان که مانتو ها جلو بازه و راحته خیلی، مثلا میتونی م ...

ممنوع شده جلوباز