2777
2789
عنوان

کار خونگی چی باشه خوبه ??

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 41 پست
حوصله تایپم. نیس

حیف خیاطی نیست تایپ بدرد نمیخوره همین خیاطی رو شروع کن بالاخره کم کم یاد میگیری همه که از اولش ماهر نبودن اگه هم بلد نبودی چیزی نیست صادق باش بگو راستش این مدل زیاد وارد نیستم مشتری ببینه باهاش روراستی خوشش میاد یا میخای بهانه بیار مثلن بگو سرم شلوغه از این حرفا

خیاطی خوبه .به نظرم اول فقط تو یه زمینه کار کن.مثلا لباس کودک یا مثلا ست آشپزخانه

لباس بزرگسال خیلی دستم بازتره خیلی دوختم برا خودم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف خیاطی نیست تایپ بدرد نمیخوره همین خیاطی رو شروع کن بالاخره کم کم یاد میگیری همه که از اولش ماهر ...

حق باشماست

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من تو خونه کارخیاطی انجام میدادم واصلا هم استرس نداشتم درامدم زیاد نبود ولی خوب بود خرج کتاب و جزوه و لباس و چیزایی که میخاستم دوران دانشگاه رو ازش در میاوردم تازه پولم برام میموند.

❤ 
لباسا هستنا روش منجق و ملیله میدوزن اونام خوبه 🙆 یام سبزی بگیری پاک کنی خشک کنی به عطاریا بفروشی&nb ...

مرسی جالبه پیشنهادتون

نمیدونم. چرا ترس دارم همیشه

من تازگیا میخوام یاد بگیرم ولی نه برا کار کردن برا خودم ، خیلی رشته خوبیه

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑
خیاطی خیلی خوبه انجامش بده چقدر کلاس رفتی تا تونستی تمیز انجام بدی

زیاد نرفتم ی دوره ی نصف و نیمه پیش کسی رفتم خیلی باس بدوزی و حوصله کنی تا تمیز دربیاد

من تازگیا میخوام یاد بگیرم ولی نه برا کار کردن برا خودم ، خیلی رشته خوبیه

منم قصدم این بود ک برا خودم فقط،بدوزم دلم میخواد روون شم و استقلال ماالی داشته باشم

این که مثل اب خوردن میمونه.تو یه روز سروته کار هم میاد کاش میتونستم الانم کارمو انجام بدم.حیف که نه ...

میگم که فقط ذوق و سلیقه میخواد و تمیز دوزی خیلی هم الان ست مادر و دختر طرفدار داره ، بی نهایت مدل هم هست تو نت، دستمزدشم عالیه

دنیام=شوهرم+دخترم  
میگم که فقط ذوق و سلیقه میخواد و تمیز دوزی خیلی هم الان ست مادر و دختر طرفدار داره ، بی نهایت مدل هم ...

اره واقعا همه افتادن تو کار ست کردن لباس.بینهایت ساده ولی میتونی دستمزد خوری بابتش بگیری

❤