2777
2789

👩‍👦‍👦🧩

🌸 می‌دونم مسیر ما مادرای بچه‌های اتیستیک گاهی سخت و طولانیه، اما باور کنید با امید و تلاش می‌شه قدم‌به‌قدم جلو رفت… این حرف، تجربه‌ی شخصی منه و شاید برای شما هم مفید باشه ❤️

نظر من، به‌عنوان یه مادرِ بچه‌ی اتیستیک، اینه که داروها و ویتامین‌ها می‌تونن تاثیرگذار باشن، اما اصلِ ماجرا اینه که کودک چقدر آموزش‌پذیر باشه و چقدر به توانبخشی‌ها و تمرین‌ها جواب بده.

پسر من متولد ۹۰ هست. سال ۹۲، وقتی هنوز نمی‌دونستم اتیستیکه، چون راه نمی‌رفت، بردمش پیش متخصص مغز و اعصاب. دکتر پرسید: «تشنج داره؟» گفتم نه. برام آمپول سربولازین نوشت و گفت: «برای راه رفتن و حتی حرف زدنش بزن.» وقتی چهارمین آمپول رو زدم، راه افتادنش رو دیدم… واقعا برام مثل یه معجزه بود. اما برای حرف زدنش تاثیری نداشت.

سال بعد فهمیدم که اتیسم داره و از ۳ سالگی توانبخشی رو براش شروع کردیم. حدود ۵ سالگی بود که اولین تک‌کلمه‌ش رو گفت و کم‌کم گفتارش پیشرفت کرد. این روند تا حدود ۱۲ سالگی ادامه داشت.

می‌خوام بگم که ویتامین‌ها و داروها شاید کمک‌کننده باشن، اما اصل کار آموزش و تمرین مداومه. هر بچه‌ای با دیگری فرق داره و مشکلاتی مثل آپراکسی گفتار هم روی حرف زدن تاثیر می‌ذارن.

🌱 حتی اگر یه کودک اتیستیک با وجود همه‌ی تلاش‌ها به حرف زدن نرسه اما درک خوبی داشته باشه، می‌شه از راه‌های دیگه برای ارتباط استفاده کرد؛ مثل کارت‌های تصویری یا اپلیکیشن‌های موبایل.

☀️ هر بچه‌ای مسیر خودش رو داره… کافی‌ست ما کنار‌شون بایستیم و با عشق ادامه بدیم ❤️

و خطاب به اون عزیزانی که فکر می‌کنن من دروغ می‌گم پسرم اتیستیکه:

ای‌کاش در طول مسیر تشخیص و درمان، از حدود ۳ سالگی تا امروز، کنار من بودید تا ببینید چه روزهایی گذروندم و چه آسیب‌های روحی و جسمی‌ای تحمل کردم… اگر من دروغ می‌گم، چرا فرزندم دو بار در سنجش رد شد؟ چرا الان در مدرسه‌ی اتیسم تحصیل می‌کنه؟

گاهی فکر می‌کنم خوبی بیش‌ازحد جایز نیست… اما اشکالی نداره، ما تا آخر سعی می‌کنیم خوب بمونیم. چون اگه ما هم بد بشیم، دیگه سنگ روی سنگ بند نمی‌شه… به قول شاعر:

"هر کسی از ظن خود شد یار من"

در نهایت خدا می‌دونه چه چیزی در دل بنده‌هاشه و همین برای من کافیه… 🙏❤️

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خسته نباشید و خدا قوت جانانه از تمام وجود من برای شما مادران دارای فرزند آتیسمی. الهی خدا خودش به قلبهاتون آرامش و به زندگیهاتون شادی بباره

منم مادرم یه وقتایی کم میارم غر میزنم ناشکری میکنم اما بعدش یادم میاد شب که بچه هام خوابن یا وقتی که خونه نیستند من چقدر دلتنگ همون شیطنت ها شونم. خدا براتون حفظشون کنه و یه انرژی مضاعفی بهتون بده شما هدیه هایی از بهشت را در دامان خودتون پرورش میدین.

مامانایی که بچه هاشون مشکل دارن .. یه دل گنده باید داشته باشن اندازه یه دنیاااااااا❤️

ممنون عزیز دلم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چه مادر فداکاری خدا‌کمکت کنه عزیزم امیدوارم از این به بعد زندگی به کامت باشه مهربانو❤️

لطف داری عزیز دلم😍🙏🏻

یه خسته نباشید و خدا قوت جانانه از تمام وجود من برای شما مادران دارای فرزند آتیسمی. الهی خدا خودش به ...

ممنون عزیز دلم 🙏🏻🩷

من همیشه بخودم میگم .. من مامانی هستم که همیشه یه بچه کوچولو دارم تا آخر عمر .. بچه ای که هیچ وقت بز ...

دقیقا 🫶🏻

برادرم اتیسمی،مامانم از دستش خسته شده بخدافضای خونه هم به خاطرش بد شده

الهی میفهمم واقعا سخته ولی چاره نیست جز ادامه دادن

خانواده شما چندتا روح بسیار بزرگ و درخشان داره🤍

چه قشنگ بود جمله ات

چه قشنگ بود جمله ات

فدات🤍

استادم یه بار اینو گفت

روح‌‌هایی که تصمیم میگیرن با مشکلات و اختلالات کوچیک‌ و بزرگ به این دنیا بیان معمولا خیلی بزرگ و درخشان هستن.

بخاطر اینکه تجربه زندگی براشون بسیار پربارتر میشه چنین انتخابی می‌کنن و زندگی دشوارتر رو ترجیح میدن.

و در مقابل خانواده‌هایی که پذیرای این روح‌ها هستن هم بخاطر آزمون بزرگی که باید پشت سر بذارن با بقیه فرق دارن. 

روح شما هم خیلی بزرگه که انتخاب کردع مراقبت از بچه‌ای با نیازهای ویژه رو به عهده بگیره...

یه کم پیچیده‌ست داستانش ولی یه سری از جزئیات زندگی انتخاب خود ما بوده اما دیگه یادمون نیست... یه سری توی آزمون انتخابیشون موفق میشن و یه سری شکست میخورن

خوشحالم که انقدر حامی و مهربون هستید😍🥲💖💖

امیدوارم بهترین‌ها براتون رقم بخوره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.