2777
2789
عنوان

حالم از اون زن هایی که دائم غذا از بیرون میخرن به هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا برای چیزی که توی معده بقیه می ره هم حق تعیین و تکلیف به خودتون رو می دید

اقا حال نمی کنه آشپزی کنه

لابد پولشو داره از بیرون می خره نوش جونش

باید به شما جواب پس بده؟

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

خب حالا شما چیکار اونا داری؟آیا به شما ضرری میرسونن؟آیا از جیب شما میخرن؟آیا فردا که به قول شما خدای نکرده هزار درد و مرض گرفتن شما قراره پرستاریشونو بکنی؟...نمیفهمم واقعا!بله درسته کار صحیحی نیست اما اینهمه انزجار شما هم طبیعی نیست

بنده اکثر اوقات از بیرون غذا میگیرم یا نیروی کمکی تا ماه پیش شاغل بودم الان نه به ورزش و کارای مهم ت ...

افرین شما کار ها دیگه میکنی این که من میگم کار مفیدی نداره جز نشستن با همسایه ها

پولش رو خودشون میدن 

بیماریش هم برای خودشون هست 

شما چرا حالت بهم میخوره 

البته من با غذای بیرون خیلی مخالفم همون ماهی دو سه بار هم سعی میکنم غذای بیرون نخورم اگر محبور به غذای بیرونی بشم ترجیح میدم سیرابی و جیگر بخوریم که سالمتره 

حتی حال نداشته باشم غذا درست کنم سیب زمینی ابپز میکنم یا املت میخورم اما سعی میکنم غذاهای ناسالم نخورم 

این کار شمام ی بند از خاله زنک بازیه

رها کن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

افرین شما کار ها دیگه میکنی این که من میگم کار مفیدی نداره جز نشستن با همسایه ها

اونم زندگی خودشه همه قرار نیست مثل هم باشن 

بشخصه منم سبک زندگی زنی که فقط کارخونه میکنه و بچه داری میکنه رو دوست ندارم کار سختیه اما من بدم میاد ولی به خودم اجازه توهین نمیدم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

سبک زندگی دیگران چه ربطی ب من و شما داره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

به شما چه خوب داره میخره دوس داره با همسایه ها حرف بزنه واقعا که مردم خیلی پرو شدن جز دخالت و حرف کاردیگه ای بلدنیستن