2777
2789
عنوان

۳۱سیکلمه و پری نشدم..بی بی منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 119 پست
سلام دوستان ایشالله ک خیره، من مطمئنم جواب می گیریم، دیشب من رفتم زیارت براتون دعا کردم، ی قدمگاه نز ...

ممنون عزیزم..ان شاءالله که هممون این ماه مامان باشیم..منم واستون خیلی دعا کردم..

پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم..ان شاءالله که هممون این ماه مامان باشیم..منم واستون خیلی دعا کردم..

خیراتت عزیزکم، آن شالله خدا بهمون ی اولاد سالم و صالح بده.

خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
عزیزم ان شاءالله که بارداری..مگه چندم موعدت بود؟

من دیروز موعدم بودم ک بی بی منفی شد، امروزم ک هنوز پری نیومده، نوک سینه هامو خیلی درد میکنه

خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
ان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شالله

والا من دیروز که موعدم بود ظهرش منفی شد اما شبش هاله انداخت امروزم منفی شد..بعد از ۲ساعت دیدم هاله انداخته..عصری میرم یه مارک دیگه میخرم..بنظرم بزار فردا امتحان کن..چون دو روز بعد موعد ان شاءالله باردار باشی بتا بالاتر میره و بهتر نشون میده

سلام دوستان ایشالله ک خیره، من مطمئنم جواب می گیریم، دیشب من رفتم زیارت براتون دعا کردم، ی قدمگاه نز ...

مرسی عزیزمممم 

انشالله ک همگی جواب بگیریم😍😍😍

ممنون از دعای خیرت

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
سلام من پریود شدم..ان شاءالله که این ماه اقدامم نتیجه بده..واسه شماهم دعا میکنم که خدا بزودی بهتون ن ...

سلام منم الان بیبی چک زدم منفی بود 

یه لکم دیدم😔

به شوهرمم گفتم دیروز کلی ذوق کرد 😭😭😭

الان چ خاکی سرم بریزم😭

ا

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
سلام منم الان بیبی چک زدم منفی بود  یه لکم دیدم😔 به شوهرمم گفتم دیروز کلی ذوق کرد 😭😭😭 ال ...

من که دیگه واسم درس عبرت شد که تا ۱روز بعد از پری اگه مثبت شد مثبته اگه نه که منفیه..الکی دل خوش نکنم