2777
2789
عنوان

۳۱سیکلمه و پری نشدم..بی بی منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 119 پست
مرسی عزیزم، من الان چند روزه شروع کردم چله ختم سوره یس، مریم و زیارت عاشورا، ایشالله که ههممون باردا ...

توکل بخدا انشالله😍😍😍🙏🙏🙏🙏

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶انشالله میرم خودم خیالم راحت شه

سنت زیاد نیس 

ولی برو بذار خیالت راحت شه عزیزم 

اصلا ایشالله ک الان نی نی تو دلت باشه دیگه نیازی هم ب چکاب نباشه😍😍😍

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
پریودم الان فردا غسل میکنم    

😂😂😂

خب ایشالله ک این سری بگیره و مامان شی😍

مرسی عزیزم، من الان چند روزه شروع کردم چله ختم سوره یس، مریم و زیارت عاشورا، ایشالله که ههممون باردا ...

سلام من امروز ترشح زیاد دارم و دل درد خفیف اما هنوزم پری نشدم و بی بی همچنان منفی بود

پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
سلام من امروز ترشح زیاد دارم و دل درد خفیف اما هنوزم پری نشدم و بی بی همچنان منفی بود

سلام عزیزم 

منم امروز موعدم بود بیبی چک هم منفیه😥

ولی دردای پریودی دارم،احتمالا دارم پری میشم😐

سلام عزیزم نه دیگه بی بی منفی درد پری دارم..اما هنوز نیومده..کلافم کرد دیگه

آن شالله ک حامله ای، منم که هیچ علایمی ندارم امروز، دعام کن من پری هام خیلی نامنطمه، شده س ماه هم پریود نشدم ولی حامله ام نلودم، اما ایندفعه بابت عملی ک کردم خیلی امیدوارم، دعام کنید

خدا جونم ممنونم بابت بهترین هدیه ای که ب ما دادی
منم فک کنم بشم

هرچی خیره همون بشه ایشالله

آن شالله ک حامله ای، منم که هیچ علایمی ندارم امروز، دعام کن من پری هام خیلی نامنطمه، شده س ماه هم پر ...

ان شاءالله که بارداری عزیزم

پسر دانا و باهوش من..تو نابغه ترین پسر دنیا میشی.
آن شالله ک حامله ای، منم که هیچ علایمی ندارم امروز، دعام کن من پری هام خیلی نامنطمه، شده س ماه هم پر ...

انشالله ک مامان شدی عزیزم😍