2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوب رفتار میکنم بدتر میشه وای بحال اینکه بدرفتاری کنم

اتفاقا چون رفتار کردی و معذرت خواهی کردی اونم فکر کرده هر کار  میتونه انجام میده شما هم چیزی نمیگین و معذرت خواهی میکنی، پس ادامه  میده به کاراش، اشتباه شما معذرت خواهی بی مورد هست که فکر کرده کارش درسته و ایرادش گرفته نشده، محکم جلوش وایسا و رفتار کن، میخواد جیکارت کنه، قطع رابطه، خوب وقتی دوست نداره و عذابت میده رفت و آمد چرا؟ با کسی بهش که قدر بدونه، کاری نکنی به کاراش ادامه میده 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
ناراحت نشیااا😊 طبق کتاب بیشعوری مادر شما ی بیشعور ب تمام معناس😅بیشعور ها هم بیمارن و تا وقتی خودش ...

دقیقا میگرده دنبال یه بهونه یا اتفاقی که دوماه پیش افتاده همونو میاره جلو چشات روزت و زهرمار میکنه بی خود و بیجهت

منم دلم خونه ولی چه میشه کرد مادره احترامش واجبه . به هیشکی نمیشه بگی تف سر بالاس . باید بسوزیم و بس ...

وای چه بد 😯من با این همه مشکلی که دارم اگه مامانمم بد بود دق میکردم 

من خوب رفتار میکنم بدتر میشه وای بحال اینکه بدرفتاری کنم

دقیقا حالتو درک میکنم ‌. اونا دست خودشون نیس . بهتره کاری نکنی که بهونه دستش بدی چون باز دودش تو چشم خودت میره . بهتر دورش نباشی فقط

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
وای چه بد 😯من با این همه مشکلی که دارم اگه مامانمم بد بود دق میکردم 

چکار کنم . بعضی موقع ها از کارایی که میکنه دیگه گریه نمیکنم دیگه غصه نمیخورم دیگه سر شدم بی حس شدم . واقعا تف سر بالاست هیچ کار نمیتونم بکنم . مادر بزرگم سه سال مریض بود از ترسش جرعت نمیکردم برم عیادتش مامانم پدرمو در میاورد حالا هم که فوت کرده داغ داریم مامانم از کاراش دست بر دار نیس . بیچاره بابام 

چکار کنم . بعضی موقع ها از کارایی که میکنه دیگه گریه نمیکنم دیگه غصه نمیخورم دیگه سر شدم بی حس شدم . ...

خدا مادربزرگتو رحمت کنه عزیزم ...انشالله مامانتم دست برداره از این کاراش 

خدا مادربزرگتو رحمت کنه عزیزم ...انشالله مامانتم دست برداره از این کاراش 

مرسی عزیزم دلم میسوزه تا زنده بود نتونستم بهش  بگم دوسش دارم . الان دارم با گریه تایپ میکنم 😭😭

دقیقا میگرده دنبال یه بهونه یا اتفاقی که دوماه پیش افتاده همونو میاره جلو چشات روزت و زهرمار میکنه ب ...

میگم ک کلا فک کن تو خونه وجود نداره 

برا من ک جواب داده بعضی وقتا له له میزنه باهام حرف بزنه ولی من نیگاشم نمیکنم ی اشتباهی ک کردم امروز از غذایی ک درس کرده بود خوردم اخه خیلی گرسنم بود جون نداشتم ی چیزی درس کنم بعد اومد پیشم نشست قاشق دومو نذاشتم دهنم ک شروع کرد غرزدن ک هی میری بیرون و باشگاه و کلاس . نمیمونی خونه کار کنی (حالا خداشاهد من هیج بچگی نکردم همیشه وردستش بودم آبم من میدادم بهش تازه همین الانم تمام کارامو خودم انجام میدم و از غذایی ک میپزه نمیخورم ظرفامو میشورم گاهی گردگیری میکنم و جارو و شست و شو ولی بازم طلبکار حتی اگه خونه برقم بزنه دلش میخواد من فقط توخونه بشینم کلفتی کنم اون بره ب پیشرفت . گردش و تفریحش برسه😔)خلاصه منم قاشقو پرت کردم تو بشقاب و داد زدم سرش . بردم ریختم شستم گذاشتم سرجاش و اومدم تو اتاقم 

هعی خدا همه مامان دارن ما دشمن داریم از مامانم شانس نیاوردیم حیف اسم مامان