2777
2789
عزیزم. ببخشید دوس نداشتی جواب نده ولی پدرت چطور تحمل میکرده اخه مردا خیلی زود خسته میشن از این رفتار ...

واقعا نمیدونم،پدرم هیچوقت نمیبخشش

رابطه جنسی مهم ترین اساس زندگیته که مادرم ازش گرفت

اتفاقا چون رفتار کردی و معذرت خواهی کردی اونم فکر کرده هر کار  میتونه انجام میده شما هم چیزی نم ...

دقیقا درسته،خواهر بزرگتم الان دوماهه که باهاش قطع رابطه کرده بخاطر همین زبونش بازم قدر خواهرمو بیشتر از من میدونه 

ولی تا تکون میخوره میگه توام میشی مثل خواهرت میگم تواینجوری رفتار میکنی بایدم بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درسته،خواهر بزرگتم الان دوماهه که باهاش قطع رابطه کرده بخاطر همین زبونش بازم قدر خواهرمو بیشتر ...

خواهرت کار درست  رو انجام  میده، که مثل خودش رفتار میکنه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
چکار کنم . بعضی موقع ها از کارایی که میکنه دیگه گریه نمیکنم دیگه غصه نمیخورم دیگه سر شدم بی حس شدم . ...

خدا بیامرزش و بخاطر مامانت بهت صبر بده،صبر من که داره لبریز میشه

میگم ک کلا فک کن تو خونه وجود نداره  برا من ک جواب داده بعضی وقتا له له میزنه باهام حرف بزنه و ...

واقعا حیف،فقط اسمشو یدک میکشن،آرزو میکنم اگه خودم یروز ازین مامانا بشم بمیرم