2777
2789
بعد سی سال زندگی باپدرم هیچوقت نگفته که اشتباه از من بوده،هیچوقت خودشو مقصر نمیدونه،سی سال جدا از پد ...

سلام باهاش مثل خودش رفتار کن، تا حد خودش رو بدونه 😡

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش نترس 

بی احترامی نکن ولی نیاز نیست هی دیکتاتور ترش کنید و بابت کار نکرده معذرت بخواید یا به داد بیدادش و خود زدنش توجه کنید هر وقتم بی احترامی کرد بدون حرف پاشید برید بلاخره این غرور بیجاش رو باید بشکنه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

من هنوز بچه ندارم چون میدونم فعلن نمیتونم اگه اومد خوشبختش کنم،این وظیفه منه که یه موجودی رو به دنیا میارم خوشبختش کنم من دارم اونو به این دنیای پر از زحمت و درد میارم اون به من مدیون نیست من به اون بدهکارم،هر وقت جامعه ی ما اینو متوجه شد بقیه ی چیزامونم درست میشه،واقعیت اینه ما به پدر و.مادرای عااااقل و مهربان نیاز داریم غیر از این باشه راحت قدرت اینو دارن که نابودمون کنن،پس دوری بهترین کاره وقتی دو طرف در عذابن

.

مامان منم دقیقا همینطوریه  خیلی زحمت کشیده برامون ولی....

من نامزدم واقعا خسته شدم از کاراش دلم به حال خواهر کوچیکترم میسوزه که میخاد بیشتر بمونه پیشش  

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
ازش نترس  بی احترامی نکن ولی نیاز نیست هی دیکتاتور ترش کنید و بابت کار نکرده معذرت بخواید یا ب ...

سی و خورده ای سال بااین کاراش پدرم و پیر کرد درست نشد

ناراحت نشیااا😊

طبق کتاب بیشعوری مادر شما ی بیشعور ب تمام معناس😅بیشعور ها هم بیمارن و تا وقتی خودشون قبول نکن ک بیشعورن درمان نمیشن پس بذارش ب حال خودشو نیگاشم نکن😊منم عین توام ولی من دیگه فهمیدم چیکار کنم حتی وقتی اسممو هم صدا میزنه ن نیگاش میکنم . جوابشو میدم اصلا ناپدیده برام تو  خونه 😊ی روز . دلم بسوزه جوابشو بدم سریعا ی چیزی پیدا میکنه روزمو زهر مارم کنه😄