2777
2789
عنوان

ازدواج

2158 بازدید | 24 پست

نظرتون درمورد ازدواج یه دختر دندانپزشک با یه اقای مهندس چیه؟

زیاد توی دوروبریام دیدم ک پزشکا با همکاراشون ازدواج میکنن.به نظرتون اگه کسی بخواد خلاف این عمل کنه شکست میخوره توی ازدواجش؟؟؟  

Have no fear..the dentist is here

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مورد چیزیه که خودت باید درموردش فکر کنی اینو مانمیتونیم درموردش نظربدیم  ولی ما فقط میتونیم بگیم که مراجعه کنید به کلینیک مشاوره برای مشاوره قبل ازازدواج 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

آقای مهندس داریم تا آقای مهندس. اگر فهم و درک نسبت به همسرش و کار همسرش داره و احترام قائل هست دیگه  شغلشون تاثیری نداره.

یه اقای مهندس داریم فقط از دانشگاه ازاد واحد...‌مدرک لیسانس مهندسی گرفته

یه اقای مهندس داریم واقعا دست به آچاره و n سال سابقه کار داره

اینا باهم خیلی فرق دارن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

پزشک با پزشک خوشبخت نمیشه زیاد دیدم!

مهم درکه متقابله

اگر میبینی همو میفهمید و مشاور هم رفتید به اینکه چطوری و کی فکر نکنید

اخلاق و خانواده و میزان عقاید و شغل و درآمد

همین ولا غیر

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

من برداشتم اینه  اگر درامد بالا به عنوان مهندس نداره شاید اونقدر مهندس نیست فقط مهندسی خونده .بیبخش اینطوری میگم من و همسرمم هر دو مهندسیم ولی درامدمون بسیار بالا بوده و هست چون واقعا مهندس بودیم نه فقط اسما .  به این موضوع توجه کنخ بعدها افسوس میخوره .

بله اخلاق و خانواده ایشون مورد تاییده.ولی کارشون درامد بالایی نداره.

عزیزم کاره شما داره و کافیه و اگر همه چیز خوبه مشکلی نیست!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

من یه مورد دیدم بعد از چهارسال دوستی و هفت سال زندگی بالاخره جدا شدن

موقع ازدواج دختر دانشجوی دندون بود بعدا دندونپزشک شد درامدش رفت بالا اختلاف پیدا کردن

پسره بااینکه دکتری یه رشته مهندسی رو داشت ولی احساس کمبود میکرد و دختره هم یه کم مغرور شده بود مثل اوایل خاکی نبود

اطرافیان هم مدام یه تیکه ای مینداختن که فلانی رو ببین زنش خرجشو میده درحالیکه اینطور نبود واقعا پسره کار میکرد ولی خب به پای زنش نمیرسید

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز. دخترهای پزشکی و دندونپزشکی بهتره حتما با همکار خودشون ازدواج کنن. حالا اگه پسر پزشک باشه اون داستانش متفاوته میتونه هر دختری رو انتخاب کنه. 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم