2777
2789
عنوان

رفته بودم بازار با یه عوضی دعوام شد

674 بازدید | 41 پست

امروز رفته بودم بازار یکم میوه اینا بخرم من عاشق ترشیم تو تابستونم همیشه دارم . بعد دیدم یه مغازه گل کلم داره خیلی عالی رفتم بگیرم نگو زیر میزش پر گربه است منم شدیدا از گربه میترسم 

خداجونم،مرسی که هستی

بعد من متوجه نبودم یهو دیدم یه چیز نرم دار خودشو به پام میماله ینی تا گربه رو دیدم یه جیغ بنفش کشیدم هر چی ادم دوربرم بود برگشت داشتم سکته میکردم

خداجونم،مرسی که هستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااییییی منم فوبیای گربه دارم دست خودمم نیست متنفرم ازشون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دم گربه رو میگرفتی میکوبوندی توسر مغاره داره

😀 بنده خدا میگه ميترسه از گربه.  خخخ

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

دورست روبریو جایی که میخواستم کلم بخرم یه اقاهه سبزی میفروخت داشت به همکارش میگفت اینا تو خونه رو شوهراشون حکومت میکنن اینجا از یه گربه میترسن

خداجونم،مرسی که هستی
دورست روبریو جایی که میخواستم کلم بخرم یه اقاهه سبزی میفروخت داشت به همکارش میگفت اینا تو خونه رو شو ...

آدم مریض زیاده

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی