mamanamirtaha مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 577 عنوان کیا اینجا شاغلن؟ 700 بازدید | 67 پست شوهرم ازم انتظار داره با وجود بچه دوساله برم سرکار مدام باهام بحث میکشه ک چرا نمیدی سر کار اخه با بچه کوچیک ک کسی نیست بسپارمش بهش چطور کار برم بنظرتون حرفش درسته؟ 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم 1397/04/18 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۱۵ عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 280 من شاغلمشیفتی میریم سرکارصبح شوهرم عصرا منیه پسر سه ساله دارم الانم باردارم أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
mamanamirtaha مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 577 قبل از بچه شاغل بوديد؟ ن الان میگه خرجا گرون شده توهم برو سرکار 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
طایی عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 6282 منم شاغلم قبل ازدواجم شاغل بودم شوهرم به سرکار رفتنم کاری نداره حقوقمم کاری نداره خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم
mamanamirtaha مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 577 من شاغلم شیفتی میریم سرکار صبح شوهرم عصرا من یه پسر سه ساله دارم الانم باردارم من نمیتونم کسیو ندارم ک بچه رو پیشش بزارم مهدم هزینش زیاده نمیدونم واقعا چکار کنم 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
امیدوااار عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1532 من شاغلم شیفتی میریم سرکار صبح شوهرم عصرا من یه پسر سه ساله دارم الانم باردارم کارتون چیه
طایی عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 6282 من نمیتونم کسیو ندارم ک بچه رو پیشش بزارم مهدم هزینش زیاده نمیدونم واقعا چکار کنم به شوهرت همینو بگو خب خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم
سپیده۱۳۷۰ عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12651 من هم شاغلمپسرم پرستار داره. هیچ فشاری بهم وارد نمیشه. خونه و محل کارم کنار همه لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
۱۱۵ عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 280 کارتون چیه اورژانس ۱۱۵ کار میکنم أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
۱۱۵ عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 280 من نمیتونم کسیو ندارم ک بچه رو پیشش بزارم مهدم هزینش زیاده نمیدونم واقعا چکار کنم منم عصرا پسرم با پدرشهمهد نمیذارم أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ