شوهرم ازم انتظار داره با وجود بچه دوساله برم سرکار مدام باهام بحث میکشه ک چرا نمیدی سر کار اخه با بچه کوچیک ک کسی نیست بسپارمش بهش چطور کار برم بنظرتون حرفش درسته؟
به نظرم نرید سر کار شما در درجه ی اول باید مادر خوبی باشید و از نظر شرع و قانون شما وظیفه ای ندارید که بخواهید کار کنید هزینه خانه بر دوش مرد خانه است حالا اگر شما میخواهید در حق همسرتون لطف کنید این حرف دیگری است که نشان از ایثار شما است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی خیلی به شاغل بودن خانم ها اعتقاد دارم یا حداقل این که بتونن خودشون از پس خودشون بر بیان ولی چیزی که درک نمی کنم و زورم می گیره اینه که مرد های ایرانی زن شاغلی که پولش رو خرج کنه می خوان اما بنا به تربیتشون تو کار خونه و نگهداری بچه مشارکتی نمی کنن !!! 😑😑😑 یعنی وقاحت تا کجااااا ؟