2777
2789
عنوان

میدونستین کولر...

1416 بازدید | 50 پست

✅ #کولرهای_آبی یک نفر به جمعیت خانوار اضافه می‌کند!

✅بر‌اساس آمارهای وزارت نیرو کولرهای آبی مهم‌ترین مصرف‌کنندگان آب در فصل تابستان هستند. هر دستگاه کولرآبی در مدت ده ساعت بیش از 200 لیتر آب مصرف می‌کند. مصرف روزانه 200 لیتر آب در کولرها از استاندارد مصرف یک فرد در ایران بیشتر است.

✅اگر هر خانوار (به‌طور متوسط چهار نفر) از یک کولر آبی استفاده کنند گویی یک نفر به سرانه خانوار افزوده شده است که این امر ضرورت مصرف بهینه از کولرهای آبی در زمان استفاده را دو چندان می‌کند. با رفع نواقص کولر می‌توان بیشترین کارایی را از آن به دست آورد. کولرهای آبی حتما باید زیر سایه‌بان قرار گیرد و کانال عبور هوا یا باید در سایه باشد یا به نحوی عایق‌بندی شود.

✅ در ابتدای فصل گرما کولرها باید سرویس شوند و از نشتی شیر تامین آب کولر، شیلنگ و اتصالات جلوگیری شود. در صورت رعایت این نکات تا حد زیادی در مصرف آب صرفه‌جویی خواهد شد.

روزنامه جام جم- 13 تيرماه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس فردا هم کولر گازی روشن کنن مقاله می دن که کولر گاز ی برق مصرف می کند اینو برید به اونی بگید که ...

اون ک میگه زیاد شه رو ولش کن . اصصصلا توجه نکن 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

پیتزا جان چکار کنیم؟روشن کنیم یه مصیبته خاموش کنیم یه مصیبت دیگه 

ما سعی میکنیم فقط وقتی خیلی گرمه روشن کنیم ولی واقعا نمیشه کلا خاموشش کرد😔

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...

بنظرم با این وضعیت بی آبی مردم باید اسپیلیت استفاده کنند.

واقعا بیشترین هدر رفت آب واسه همین گولر آبی هاست.

یه تسهیلات بدند مردم دیگه کولر آبی نخرند بجاش از برقی های کم مصرف استفاده کنند

همسرم/ ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم/غصه معنایی نداره تا تو میخندی برایم/پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را/عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختی ام را
اینهمه آب مملکت مارو میفرستن‌عراق بعد میان متن میزارن که کولرم نزنید!میخواین ما ایرانیها کلا بریم‌بم ...

گفته سایه بون بذارید و چک کنید که نشتی نداشته باشه!

کجاش گفته کولر نذارین؟؟!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد