2777
2789
عنوان

میدونستین کولر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 50 پست
بنظرم با این وضعیت بی آبی مردم باید اسپیلیت استفاده کنند. واقعا بیشترین هدر رفت آب واسه همین گولر آ ...

اوني كه نداره چطوري چند مليون بده اسپيلت بخره يا اينكه قبض هاي چند صد هزاري پرداخت كنه؟؟

وگرنه كي دلش ميخواد زير باد كولر آبي بشينه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما غذا هم نمیخوریم که از ذخیره غذایی جهان کم نشه

مثلا میگن میدونید هر ایرانی در یک سال چند تن غذا از ذخیره غذای جهان کم میکند؟  فلان تن

میدونید هر ادم در طول زندگی چقدر اکسیژن را حروم میکند؟ 

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚
پیتزا جان چکار کنیم؟روشن کنیم یه مصیبته خاموش کنیم یه مصیبت دیگه  ما سعی میکنیم فقط وقتی خیلی ...

روش سایه بون بذار که هم خنک کنه هم آب داخلش تو این گرمه تبخیر نشه هم چک کن یه موقع شلنگش نشتی آب نداشته باشه

همین

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

مردم بیچاره چه گناه دارن بخدا امروز ساعت ۸ باوجودیکه هوا خوب خنک بود از دم دو تا بانک گذشتم تا در باز برقی کنار میرفت که مراجعه کننده بیاد بیرون ان چنان باد یخی بهم میخورد که جلو بانک نزدیک بود باد منو ببره. بهتر نیست اول بانکها صرفه جویی کنن بعد انقد به مردم بیچاره فشار بیارن بخدا مردم گناه دارن

ما غذا هم نمیخوریم که از ذخیره غذایی جهان کم نشه مثلا میگن میدونید هر ایرانی در یک سال چند تن غذا ا ...

😂😂😂😂😂😂

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
پیتزا جان چکار کنیم؟روشن کنیم یه مصیبته خاموش کنیم یه مصیبت دیگه  ما سعی میکنیم فقط وقتی خیلی ...

اره کاردست همینه . اونم نمیگه خاموش کنید یسریا ناجور جبهه گرفتن .

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
بنظرم با این وضعیت بی آبی مردم باید اسپیلیت استفاده کنند. واقعا بیشترین هدر رفت آب واسه همین گولر آ ...

خیلیا توان خریدشو ندارن

اگرم بخرن نمیتونن پول قبضشو پرداخت کنن

بحای پاک کردن صورت مسیله بهتره اب کشورمون برای مردم خودمون باشه 

اینااگه مخشون به این چیزاقدمیداد که ایران ایران نبود ژاپن بود

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
خب چيكار كنه مردم بدبخت؟ نداره بخوره نداره بره تفريح تو خونه هم ميشينه كولر نزن گازي برق مصرف ميكنه ...

فکر کنم متن رو درست متوجه نشدین

میگه بهینه مصرف کن

نواقصش رو برطرف کن که هدر رفت آب نداشته باشه

میگه روش سایه بون بزن که هم خنک کنه هم آبش تبخیر نشه و چک کن نشتی آب هم نداشته باشه!

جایی از متن ننوشته کولر رو وردار کلا بمون تو گرما تا بپزی!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ما غذا هم نمیخوریم که از ذخیره غذایی جهان کم نشه مثلا میگن میدونید هر ایرانی در یک سال چند تن غذا ا ...

میدونی ی ایرانی در طول روز چن کیلو از غذاهایی ک سهم کشورای مظلوم ......... میخوره ؟؟