2777
2789
دیگه واقعاکم اوردم ازبس حرصم میدن بهم میگن توهی دنبال پسرماافتادی درصورتیکه من اصلانمیشناختمشون.خیلی ...

اصلا شوهرتو تنها نذار پیششون اینقد پرش میکنن و شاد میشن که حد نداره من یکبار با شوهرم دعوا کردم که مادرش فهمید ک شوهرم و پر کرد بر علیه من و من و صدا کرد گفت تصمیمت چیه میخوای طلاق بگیری من موندم که چی میگه این

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومایی که پستای قبله منوخوندن توروبه حق علی توربه خدا دعاکنید یه فرجی بشه من به زودی زود ازاین کوچه که جدید اومدیم ودقبقا ه بار نزدیکو نزدیکترش میشم برم بیرون برم نزدیک خانوادم توروخدا توروخدای محمد توروبه هرکی میپرستید دعاکنید من ازاین کوچه برم تواین کوچه مادرشوهرپدرسوهرداییای شوهر برادرای شوهر همشون اتفاقی خونه گرفتن توروخدا دعا کنید منوهمسرو بچم ازاین منطقه ازاین شهربریم التماستون میکنم بخاطر بچه توشکمم التماس میکنم پسراولیموکه گند زده سد تو شخصبت وتربیت وارامشش دیگه این دومی که طفلک ناخواسته بود گناه داره توروخدا دعاکنید بریم ازاینجا من خاگ پاهمتونم حاملم دیابت شدم از استرس 

اصلا شوهرتو تنها نذار پیششون اینقد پرش میکنن و شاد میشن که حد نداره من یکبار با شوهرم دعوا کردم که م ...

چی بگم والا

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
شوهرم اخلاقش خوبه.فقط زورم میادجواب کاراشونونمیده

فقط باید رو شوهرت کار کنی..وقتی اون پیشت و پشتت باشه دنیا باهاته

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

بچه ها يه سوال. ايا ماماناتون مادر شوهر شدن؟؟ با عروساتون خوبن؟؟ 

ميخوام بگم تو اين تاپيكا همه مادر شوهرا بدن از اون ورم همه زن داداشا بدن.

من خودم عروس خاله ام و خيليي ضربه روحى خوردم ازشون. ولى هنوز عروس نداريم. داداشم بچه است

ما را به غم عشق ، همان عشق علاج است...
فقط باید رو شوهرت کار کنی..وقتی اون پیشت و پشتت باشه دنیا باهاته

فقط حرفش اینه میگه میخوای شمشیربکشم روشون بکشمشون واست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

استارتر تاپیکتو نترکون بزار باشه من اینجا چنتا ازکاراشو گفتم حداقل بمونه بلاخره یکی پیدامیشه بشناسع منو بفهمن این زن چقد خبیسه به جز منو عروساش والبته زنه قبلی شوهرم که طلاق گرفت واینا به من نگفتن گذسته شوهرمو هیچکس نمیدونه این زن چقدر وقیحه چون خیلی توفامیلاشه والکی حفظ ظاهر میکنه البته عروسا ی دیگش که بعدمن اومدن پسراشون پشتیبانشونن بااونا کاری نداره ولی درکل ماهیتش دوست دارم معلوم بشه کاش مشخصاتشو میشد بگم 

من که جوان بدودم یه خط خودم اختراع کرده بودم وتمام حرفهای مادرشوهرم میزد وعذابم میداد مثل دفتر خاطرات توش مینوشتم بخاطر اینکه خواهر شوهرام نفهمن که چی نوشتم امروز که 30واندی میگذره اونا رو مرور میکنم ولی یه چیزی بگم به اون روزا حسرت میخورم به خودم میگم چه حرصهایی خوروم کاشکی بیخیال بودم اون روزا غم بزرگ من این چیزا بود ولی خبر نداشتم سرنوشت چه بازیهایی با من میکنه چه مصیبت ها رفتن عزیزام از دستم .......سعی کنید این چیزا رو پیرهن عثمان نکنیدغمهایی تو زندگی هست سراغ آدم میاد که بعدها به این چیزها میگید چه روزهای خوش

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
به جونه بچهام دروغ نمیگم به خداوندی خدا دروغ نمیگم  ۱.اولا بادروغ و نیرنگ یعنی دروغی که میشد ش ...

خدا خودش تقاص بگیره 

واگذارشون کن به خدا 

چقدر دلم برای مامان بابلت سوخت بندگان خدا 

الهی بگردم....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خدانصیب گرگ بیابون نکنه

الهی آمین

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
بچه ها يه سوال. ايا ماماناتون مادر شوهر شدن؟؟ با عروساتون خوبن؟؟  ميخوام بگم تو اين تاپيكا همه ...

بدی خوبی ادما به سمت نیست یعنی چون مادرشوهره پس بده نه اینطورنی من ادم سراغ داشتم  برامادرشوهرش زار میزد بس که خوب بود وزباد دله خوشی ازمادرش نداشت به این چیزا نیست عروس بدو بیرحمو پرتوقع وحساس وزود رنجم وجود داره همروبه جونه هم میندازه

بچه ها يه سوال. ايا ماماناتون مادر شوهر شدن؟؟ با عروساتون خوبن؟؟  ميخوام بگم تو اين تاپيكا همه ...

منم عروس خالم هستم خیلی کشیدم از دستش مادر منم هنوز عروس نداره داداشم کوچیکه ولی همیشه به مامانم میگم عروس دار که شدی از من که دخترتم باهاش مهربون تر باش بذار جای نفرینش دعات پشت سرت باشه خودمم اگه یروزی خواهر شوهر شدم دوست دارم باهاش رفیق باشم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
من که جوان بدودم یه خط خودم اختراع کرده بودم وتمام حرفهای مادرشوهرم میزد وعذابم میداد مثل دفتر خاطرا ...

من بدترین درد ممکن و دیدم واسه همین دلشکسته ام قلبم پاره پاره س دیگه تحمل این رفتارا رو ندارم