2777
2789
خدا خودش تقاص بگیره  واگذارشون کن به خدا  چقدر دلم برای مامان بابلت سوخت بندگان خدا  ...

بابام ساله یکی دوسال بعدش فوت شد پرو پرو اومدن تومراسمش کثافتا الهی خیر نبینه شماها این صحنههایی که ما دیدیمو ندیدید اگر میدیدن به من فحش میدادی چرا بااینا اد امه دادم 

بابام ساله یکی دوسال بعدش فوت شد پرو پرو اومدن تومراسمش کثافتا الهی خیر نبینه شماها این صحنههایی که ...

خدابیامرزه پدرت رو

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومایی که پستای قبله منوخوندن توروبه حق علی توربه خدا دعاکنید یه فرجی بشه من به زودی زود ازاین کوچ ...

من واسه ات سرنماز دعا میکنم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
منم عروس خالم هستم خیلی کشیدم از دستش مادر منم هنوز عروس نداره داداشم کوچیکه ولی همیشه به مامانم میگ ...

منم هميشه ميگم به مامانم. از طرفيم دعا ميكنم يه شير پاك خورده نصيبمون بشه. نه مثل جاريه من كه واقعاااااا ادم ميمونه تو كارش كه يه ادم چقدرررررر ميتونه كينه و حسادت و مال دوستى و دشمنى و همه صفات بد رو يك جا و زياد داشته باشه

ما را به غم عشق ، همان عشق علاج است...
به جونه بچهام دروغ نمیگم به خداوندی خدا دروغ نمیگم  ۱.اولا بادروغ و نیرنگ یعنی دروغی که میشد ش ...

بمیره الهی چ افریطه ایه دهنم باز موند همچین مادرشوهریو دهنشو باید جر داد 

گروه آبی تاعید ۱۰ کیلو کم میکنم وزن اولیه:۷۶ وزن هدف:۶۶ تاپیک بامداد خمار
من واسه ات سرنماز دعا میکنم

الهی خانم عاقبتت بخیربشه کارخوبی میکنی باعروسودومادت خوبی اونا اگر بدهم باشن ازخوبی شما کم نمیشه ارزومیکنم قدرخوبیاتو بدونن ارزو میکنم عمرت طولانی وباعزت باشه اسم من ندا هست توروخدا برامنوشوهروبچهام دعاکنید سپاسگذارم فراموشم نکن 

الهی خانم عاقبتت بخیربشه کارخوبی میکنی باعروسودومادت خوبی اونا اگر بدهم باشن ازخوبی شما کم نمیشه ارز ...

صددرصد خیالت راحت نداجون تا اونجا یی که توان دارم برات دعا میکنم که یه روزی باصدای بلند بگی خوشبخت شدی

بخدا دماغ جاریم بی ریخته مال من عالیم نباشه نرماله اونوقت به من میگه دماغت درازه سر همه چی اینجوریه ...

خدایی من تا حالا انقدر ناراحت نشده بودم تو نی نی سایت و بد حرف نزده بودم ولی واقعا عصبانی شدم از حرف مادرشوهرت....چی بگم حتما تخم دوزرده کرده جاریت واسش😐😐😐.بیخیالشون شو تو همیشه جلوشون شاد باش خوش باش و ب حرفاشون اهمیت نده تا حسابی حالشون گرفته بشه.مستقیما بهت توهین کردند بجااینکه ناراحتی تو نشون بدی بخند و سرخوش باش.همه میشناسند دیگه

مادر.شوهر من خیلی.حسوده خالمم هست دیروز خونه.اونیکی.خالم بودیم مامانمم بود دختر خاله هام بودن بعد خو ...

من فک میکردم فامیل خوبه ک خاله هم مادرشوهربازی درمیاره!من پسرعموم خواستگارم بودالان روزی هزاربارمیگم کاش بااون ازدواج‌کرده بودم نه باشوهرم

شاید مادرشوهر ازرفتاری که میکنه منظور بدی نداشته باشه شاید قصدش بدنباشه  ریشه ازکجاست؟

۱. چون مادرشوهر وعروس باهم اختلاف سن دارن ممکنه که به همین علت حرف همو متوجه نشن همدیگه رو ممکنه درک نکنن

۲.چون مادر شوهر وعروس هردوتا مشترکاً یک نفر را دوست دارن یه وقتایی یه تعارضاتی بینشون پیش میاد

۳.خانوم ها نسبت به شوهراشون حس مالکیت دارن عروس خانوم های جوان معمولاً این حس رابیش تر تجربه میکنن ازطرفی مادرشوهرا هم میبینن یه پسررابیست یابیست وپنج سال بزرگ کردن  مث اینکه یه گل را آدم بکاره پرورش بده بزرگ کنه براش زحمت بکشه حالا این گل را که ماحصل یه عمرشون هست یکی دیگه بیاد بچینه ببره 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم