2777
2789
ولی من دلم میاد واقعا منتظر لال شدنشم منتظر فلج شدنشم کارایی کرده کارایی کرده کل خاندانه من وحشت دار ...

بهشت زیر پای مادران است

خاک بر سرشون که با این کارایی که باعروساشون میکنن جهنمو برادخودشون میارن

خدایا شکرت*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر مردم تو خونه باباش هزارتا عزت و احترام داره  میان با منت و خواهش میبرن که شخصیت نداشتشون ...

واقعا من تو این شهر غریبم دلم برا پدر مادرم یه ذره میشه وفقط حسرت میخورم کاش میتونست یکم محبت کنه کمتر احساس غریبی کنم

دقیقا همینطوره مادرشوهر منم تا حالا نشده از من تعریف کنه هرکی میبینه میگه چقد خوشگلی ولی همیشه بهم م ...

مادر شوهر منم تو جمع بهم گفت دماغت درازه جاریم بهم خندید درحالی که جاریم به گرد پای منم نمیرسه اینو همه میگن ولی این آدم یکاری میکنه که اون به من بخنده منم که اعتماد به نفس ندارم دو کلمه حرف بزنم فقط بغض کرده بودم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
واقعا من تو این شهر غریبم دلم برا پدر مادرم یه ذره میشه وفقط حسرت میخورم کاش میتونست یکم محبت کنه کم ...

ای جان عزیزم 

خدا هدایتش کنه و دلشو نرم کنه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
واقعا من تو این شهر غریبم دلم برا پدر مادرم یه ذره میشه وفقط حسرت میخورم کاش میتونست یکم محبت کنه کم ...

اخی تو هم غریبی مثل من.غریبی بددددد دردیه .دلم مامانم اینا رو میخواااد😭😭😭😭😭😭

مادر شوهر منم تو جمع بهم گفت دماغت درازه جاریم بهم خندید درحالی که جاریم به گرد پای منم نمیرسه اینو ...

اه بیخود کردن هم مادرشوهرت هم جاریت.چقدر نفهم بوده مادر شوهرت و نفهم تر جاریت😡😡

اخی تو هم غریبی مثل من.غریبی بددددد دردیه .دلم مامانم اینا رو میخواااد😭😭😭😭😭😭

خیلی بده ولی وقتی میدونم یه کسی هست که خیلی دوسم داره دلم آروم میشه هیچکی مادر نمیشه

باید جوابشو میدادی تو هم از خودش دختراش ۱۰ تا ایراد میگرفتی

بی زبونم همیشه میام خونه تازه یادم میاد چی باید میگفتم میشینم حرص میخورم 

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من