2777
2789

تراخدا اینقدر از مادر شوهر ها بد ننویسید خجالت میکشم که مادر شوهرم بخدا من از بس عروسم ودوست دارم بهش احترام میزارم قربون صدقه اش میرم میبوسمش اینقدر خاک کف پاش هستم که حد نداره تمام این رفتارهارو که برای عروسم انجام میدم برای دامادم هم انجام میدم وافتخار میکنم که جلوشون حتی تعظیم هم بکنم البته ناگفته نمونه اونا هم متقابلا احترام میزارن

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

مادر شوهر خواهر من خیلی مغرور بود وبسیار منم منم میکرد با عروسهاش زیاد خوب نبود به جز اونی که فامیلش بود وقتی عروس آخری رو آوردن که باب میل اون خدا بیامرز نبود خواهرم میگه شگفت زده شدم از حرکاتش کارهای خونه مادر شوهرم رو انجام میداد براش غذا میداد چون سکته کرده بود یه ورش لمس بود ولی اصلاً براش تره خورد نمیکرد از لحاظ حجاب به میل خودش میپوشید حتی اسم بچه شو خودش گذاشت در صورتی که مال بقیه رو مادرشوهره انتخاب میکرد اصلاً فکر اینم نمیکرد که باید به مادرشوهرشم تعارف کن شما چه نظری دارین از مهمونیهاش هر چی بگی خودرای بود وسرور ولی هیچ وقت بی احترامی نمیکرد مادرشوهرشم وقتی اینو میدید دائماً دندون قروچه میکرد تو دهنش فحش میداد ولی این عین خیالش نبود خیلی دختر باحالیه هیچ کس روش تاثیر نمیزاره اعتماد به نفسش عالی کارهاش باعث شده بود که چشم مادرشوهر اندازه نعلبکی بشه خدا بیامرز ۳ ساله فوت شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر منم تو جمع بهم گفت دماغت درازه جاریم بهم خندید درحالی که جاریم به گرد پای منم نمیرسه اینو ...

خواهر شوهر منم یه مدل دیگه گفت دماغت درازه 

بس که بیشعورو بی شخصیتن 

من اصلا به روی خودم نیاوردم که ادم بود حرف زد یا....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
تراخدا اینقدر از مادر شوهر ها بد ننویسید خجالت میکشم که مادر شوهرم بخدا من از بس عروسم ودوست دارم به ...

عزیزم تو خودت خوب خوب رفتار میکنی

همه هم که بد نیستن

من دوستم مادرشوهرش خوبه

بعضیام مثل ما مادشوهراشون بیشعورن

خدایا شکرت*
تراخدا اینقدر از مادر شوهر ها بد ننویسید خجالت میکشم که مادر شوهرم بخدا من از بس عروسم ودوست دارم به ...

شما مثل مادر شوهر آبجی منی 

خدا حفظتون کنه 

دور از جون شما 

مادر شوهرش بیمارستان خوابیده 

آبجیم به خاطرش خون گریه می کنه از خ.اب و خوراک افتاده 

کاش مادرشوهرم کمی فقط کمی مثل شما محبت داشت

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اه بیخود کردن هم مادرشوهرت هم جاریت.چقدر نفهم بوده مادر شوهرت و نفهم تر جاریت😡😡

بخدا دماغ جاریم بی ریخته مال من عالیم نباشه نرماله اونوقت به من میگه دماغت درازه سر همه چی اینجوریه از جاریم تعریف میکنه از منم ایراد میگیره در حالی که من خیلی از جاریم سر ترم خیلیا تو روی خود مادرشوهرم گفتن ولی نمیدونم.واقعا چه مرگشه با من اینجوری میکنه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
شما مثل مادر شوهر آبجی منی  خدا حفظتون کنه  دور از جون شما  مادر شوهرش بیمارستان خ ...

من دوست دارم اگه مردم عروس ودامادم ازته دل برام گریه کنندوخدابیامرزی برام بفرستن

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من دوست دارم اگه مردم عروس ودامادم ازته دل برام گریه کنندوخدابیامرزی برام بفرستن

خدا بهتون سلامتی بده