تراخدا اینقدر از مادر شوهر ها بد ننویسید خجالت میکشم که مادر شوهرم بخدا من از بس عروسم ودوست دارم بهش احترام میزارم قربون صدقه اش میرم میبوسمش اینقدر خاک کف پاش هستم که حد نداره تمام این رفتارهارو که برای عروسم انجام میدم برای دامادم هم انجام میدم وافتخار میکنم که جلوشون حتی تعظیم هم بکنم البته ناگفته نمونه اونا هم متقابلا احترام میزارن
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
مادر شوهر خواهر من خیلی مغرور بود وبسیار منم منم میکرد با عروسهاش زیاد خوب نبود به جز اونی که فامیلش بود وقتی عروس آخری رو آوردن که باب میل اون خدا بیامرز نبود خواهرم میگه شگفت زده شدم از حرکاتش کارهای خونه مادر شوهرم رو انجام میداد براش غذا میداد چون سکته کرده بود یه ورش لمس بود ولی اصلاً براش تره خورد نمیکرد از لحاظ حجاب به میل خودش میپوشید حتی اسم بچه شو خودش گذاشت در صورتی که مال بقیه رو مادرشوهره انتخاب میکرد اصلاً فکر اینم نمیکرد که باید به مادرشوهرشم تعارف کن شما چه نظری دارین از مهمونیهاش هر چی بگی خودرای بود وسرور ولی هیچ وقت بی احترامی نمیکرد مادرشوهرشم وقتی اینو میدید دائماً دندون قروچه میکرد تو دهنش فحش میداد ولی این عین خیالش نبود خیلی دختر باحالیه هیچ کس روش تاثیر نمیزاره اعتماد به نفسش عالی کارهاش باعث شده بود که چشم مادرشوهر اندازه نعلبکی بشه خدا بیامرز ۳ ساله فوت شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اه بیخود کردن هم مادرشوهرت هم جاریت.چقدر نفهم بوده مادر شوهرت و نفهم تر جاریت😡😡
بخدا دماغ جاریم بی ریخته مال من عالیم نباشه نرماله اونوقت به من میگه دماغت درازه سر همه چی اینجوریه از جاریم تعریف میکنه از منم ایراد میگیره در حالی که من خیلی از جاریم سر ترم خیلیا تو روی خود مادرشوهرم گفتن ولی نمیدونم.واقعا چه مرگشه با من اینجوری میکنه
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
یه مثال ساده شما که مادرشوهر خوبی تو یه جمعی بشینی یه چیزی تارف کنن ولی به شما تارف نکن بی احترامی به حساب نمیاد هیچ کس گرسنه نیست و معطل یه لقمه نمونده