2777
2789
عنوان

زنی در تهران قدیم

2408 بازدید | 26 پست

داستانی جدید از خانم گلکار عزیز به اسم گندمزارهای طلایی داستان مال زمان قدیم هست و واقعی بخونید و لذت ببرین از قلم و داستان ایشون 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توی کانالشون سنگ خارا رو داشتم میخوندم باب میلم نبو  لفت دادم.نمیدونم ببینم این چجوریه

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1642699/داستان-زنى-در-تهران-قديماین لینک داستانه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
من توی کانالشون سنگ خارا رو داشتم میخوندم باب میلم نبو  لفت دادم.نمیدونم ببینم این چجوریه

این عالیه بهترین داستانشون هست

بفرمایید ایشالله راستکی باشه

لینک گذاشتم عزیزم داستان واقعی هست کلا دلستانهای ایشون واقعیند

کلا داستان های گلکارو دوست ندارم 

هر دفعه خوندم  بابت وقتی که گذاشتم پشیمون شدم

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
همونه که توی تاپیکای قبلیتون هم بود؟

بله عزیزم خواستم دوستانی که نخوندن بخونن و لذت ببرن

کلا داستان های گلکارو دوست ندارم  هر دفعه خوندم  بابت وقتی که گذاشتم پشیمون شدم

نظر شما محترمه ولی این داستانشون چیز دیگه  ای هست دوست داشتین بخونین 

سلام معصومه جون   خوبی؟

داستان سنگ خارا برخلاف داستان قبلی جذابیت نداره.من هرروز میخونم ولی همش خسته کننده اس هیچ هیجانی نداره.تصمیم دارم یه دور دیگه داستان لیلا رو بخونم چون خیلی زیبا و دلنشینه و من مثل یه فیلم تو ذهنم مجسم میکردم.

🌹🌹🌹🌹

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞