2777
2789
عنوان

بیاین عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 89 پست
چون واقعا سایه چشم زده بود عجقم😅😅😅😅😅

واقعا؟   من تو تاپیکش نبودم

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااااای سوگل😣😣😣 خاطره های بدم زنده شد اینو از کجا آوردی😂😂😂

این عضوی از من شده زندگیم دیگه نمیتونم از یاد ببرمش😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
چون واقعا سایه چشم زده بود عجقم😅😅😅😅😅

وا مرض داره؟😂😂😂ميخاسته هم پر بازديد شه فك كرده ماهم خنگيم ادم اين همه چشش كبود شه ولي باد نكنه!!!اينقدم مرتب و تميز كبود شه😂

وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻
هارلییی😅😅😅😅 عاشششقتممم روح فاخته شاد و یادش گرامی

من بیشتر عاشقتم...میبینی چه کرده ..گذاشتم وقتی میرم بیرون از روی این عکس سایه بزنم خیلی دقیقه😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
واقعا؟     من تو تاپیکش نبودم

آره بخدا میگفت همسرم زن گرفته و هوو دارم و کتکم میزنه و ... کل سایت براش ناراحت بودن یهو این تاپیکه رو زد هممون نابود شدیم جات خالی گلکم 😅😅😅😅

این عضوی از من شده زندگیم دیگه نمیتونم از یاد ببرمش😅😅😅😅😅

حذفش نکن صددرصد عضوه دوباره

یه تاپیک براش بزن عکسه رو بذار خیت شه😂😂😂😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
واااای عکست عالی بود😂😂😂

فدات شم❤❤😄😄 این عکس هنری از فاخته است که دیگه بسن ما نیست😢😢😭😭😭